Μαρινάκης: «Παραμύθια από τον Χουάνκαρ - Στη Λεωφόρο ήταν με μαχαίρια πάνω απ' τον πάγκο μας» (vid)

Sportal newsroom 23:46 - 22.10.2023 / Ανανεώθηκε: 23:59 - 22.10.2023

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, τοποθετήθηκε σχετικά με τη διακοπή στο ντέρμπι «αιωνίων».

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote TV σχετικά με τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής (22/10) στο ντέρμπι «αιωνίων» στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Πειραιά έκανε λόγο για... παραμύθια από τον αμυντικό του Παναθηναϊκού, Χουάνκαρ, ενώ αναφέρθηκε σε παλαιότερο ντέρμπι των δύο ομάδων στη Λεωφόρο, τονίζοντας ότι τότε ήταν με μαχαίρια πάνω απ' τον ερυθρόλευκο πάγκο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης:

«Αυτό που έγραψε ο γιατρός του αγώνα είναι ότι κατά τη γνώμη του μετά από εξέταση του μία ώρα μετά το συμβάν η κλινική εικόνα του πάικτη ήταν ικανοπιητική. Από 'κει και πέρα, δεν είναι ο ίδιος έτοιμος επειδή δεν έχει στο γήπεδο εργαστήρια για να κάνει περεταίτρεω εξετάσεις για να πει αν ο παίκτης είναι φιτ. Σύμφωνα με τον κανονισμό της Super League, τον οποίο πρέπει να κοιτάξουμε ξανά, γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις ο γιατρός χρειάζεται εξετάσεις με μηχανήματα που δεν έχουμε.

Ακούστηκε ένας κρότος κι εκείνη τη στιγμή υπήρχαν παίκτες που έκαναν ζέσταμα. Μόνο ένας παίκτης φάνηκε ότι έχει μία ευαισθησία στα αυτιά του χωρίς να τον έχει ακουμπήσει καμία κροτίδα, όπως είπε και ο γιατρός. Απλώς από τον κρότο ο παίκτης είπε ότι ζαλίζεται. Και φεύγοντας με τον φορείο είδαμε τον παίκτη να φοράει κολάρο. Μιλάμε για παραμύθια που είχαμε καιρό να δούμε στα ελληνικά γήπεδα.

Μπορούμε να βάλουμε να δούμε παλιό παιχνίδι στη Λεωφόρο. Που ήταν στο γήπεδο 40 ποινικοί με βόμβες και μαχαίρια. Παίξαμε το παιχνίδι χάσαμε και δεν δημιουργήσαμε κανένα θέμα. Στην περίπτωση του Φινμπόγκασον, σύμφωνα με τους γιατρούς κάηκε το πόδι του.

Εδώ οι γιατροί δεν έχουν καταγράψει καμία βλάβη. Από σήμερα και πέρα είδαμε ακριβώς τι έγινε κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναθηναικός - ΑΕΚ. Τώρα από δω και πέρα όποτε πέφτει μία κροτίδα θα διακόπτεται το ματς. Αντί να κάνουμε βήματα μπρος, κάνουμε βήματα πίσω.

Εγώ αν ήμουν στη θέση του πρόεδρου του Παναθηναϊκού οι οδηγίες μου θα ήταν να συνεχιστεί το παιχνίδι. Ο γιατρός είπε ότι η κλινική εικόνα του παίκτη ήταν καλή, οπότε πιστεύω ότι θα έπρεπε να συνεχιστεί το ματς. Έχω δύο λόγους να είμαι στενοχωρημένος σήμερα. Και ως πρόεδρος του Ολυμπιακού και ως πρόεδρος της Super League. Το σημερινό θα το βρούμε μπροστά μας.

Χαμός με τον γιατρό του αγώνα: «Έπεσε» το twitter από φωτογραφίες του σε αγώνες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού - «Φέρτε ελίτ γιατρούς»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:51 - 22.10.2023

Χαμός με τον γιατρό του αγώνα: «Έπεσε» το twitter από φωτογραφίες του σε αγώνες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού - «Φέρτε ελίτ γιατρούς»

Σε ένα ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό κάποιοι επιλέγουν να ασχοληθούν με τον γιατρό της αναμέτρησης. Αυτό είναι κάτι που ομολογουμένως δεν είχαμε ξαναδεί στη χώρα μας, αλλά για όλα υπάρχει μια αρχή. Διαβάστε το... αλαλούμ που δημιουργήθηκε στο twitter με τις φωτογραφίες του ανθρώπου που πρέπει να πάρει την απόφαση για το αν ο αγώνας θα οδηγηθεί σε οριστική διακοπή ή θα συνεχιστεί.

Ξαφνικά μου είπε ο γιατρός ότι δεχόταν απειλές για τη ζωή του. Εκείνη τη στιγμή ο κύριος Νικολογιάννης έλεγε ότι ο γιατρός άλλαξε γνώμη και ήταν αγκαλιά με τον Μαρινάκη. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με αυτές τις προβοκατορικές τακτικές. Φανταστείτε τα ΜΜΕ της Alter Ego να γράφανε ανακρίβειες.

Όλοι οι παίκτες ήθελαν να συνεχιστεί το ματς. Ακόμα και οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Ήταν ένα ωράιο ντέρμπι και όλοι ήθελαν να τελειώσει. Πλέον τα δικαστήρια έχουν τον λόγο. Πάντως εμείς θέλαμε να συνεχιστεί το ματς. Οι αρμόδιες αρχές θα αποφασίσουν πλέον».

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο Sportal! Live Streaming το post game του ντέρμπι των «αιωνίων» με όλο το ρεπορτάζ από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!