Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Συνεχίζει για ακόμα δύο χρόνια στη Βιγιαρεάλ ο Παρέχο

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Συνεχίζει για ακόμα δύο χρόνια στη Βιγιαρεάλ ο Παρέχο

Δημήτρης Χούπης 17:36 - 30.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:08 - 30.11.2023

Όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα ο Ντάνι Παρέχο θα συνεχίσει τη Βιγιαρεάλ για ακόμα δύο χρόνια, αφού υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τα «κίτρινα υποβρύχια».

Η φετινή σεζόν για τη Βιγιαρεάλ δεν είναι η καλύτερη, αφού στο πρωτάθλημα είναι κάτω από τη μέση της βαθμολογίας, ενώ έχει ήδη αλλάξει δύο προπονητές (Σετιέν, Πατσετά). Νέος τεχνικός της ισπανικής ομάδας είναι ο Μαρθελίνο, ο οποίος καλείται να φέρει στον... ίσιο δρόμο στα «κίτρινα υποβρύχια». 

Η Βιγιαρεάλ λοιπόν μπορεί να αλλάζει συχνά προπονητές φέτος, ωστόσο στους παίκτες μένει σταθερή. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει «δέσει» είναι ο Ντάνι Παρέχο. Ο Ισπανός, σύμφωνα με τη Relevo έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο δύο χρόνων, κάτι που σημαίνει ότι θα βρίσκεται στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν 2025-26. 

Το τωρινό του συμβόλαιο έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο το μέλλον για τα επόμενα τουλάχιστον δύο χρόνια θα είναι στα «κίτρινα υποβρύχια». Ο 34χρονος το καλοκαίρι που πέρασε συνδέθηκε με την Μπαρτσελόνα, αλλά τελικά έμεινε στη Βιγιαρεάλ

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας, ο 34χρονος μέσος δέχτηκε να μειωθεί ο μισθός του, γεγονός που βοήθησε και την ίδια την ομάδα. 

Τα «κίτρινα υποβρύχια» μπορεί στο πρωτάθλημα να μην πάνε καλά, ωστόσο στο Europa League τα πηγαίνει καλύτερα. Με νίκη σήμερα (30/11) η Βιγιαρεάλ επί του Παναθηναϊκού στην Ισπανία θα εξασφαλίσει τη θέση της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να περιμένει μέχρι την τελευταία αγωνιστική για το αν θα συνεχίσει το Europa League