Αντίπαλος Ολυμπιακού: Ομάδα Β' κατηγορίας απέκλεισε την Μπάτσκα Τόπολα από το κύπελλο

Αντίπαλος Ολυμπιακού: Ομάδα Β' κατηγορίας απέκλεισε την Μπάτσκα Τόπολα από το κύπελλο

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:37 - 18.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:37 - 18.10.2023

Η Μπάτσκα Τόπολα πάλεψε με το Σμεντέρβο - ομάδα Β' κατηγορίας στη Σερβία - και τελικά ηττήθηκε. Η γηπεδούχος νίκησε μέσω της διαδικασίας των πέναλτι και έτσι πήρε το εισιτήριο για τους «16» του κυπέλλου.

Δεν επέστρεψε ιδανικά στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Μπάτσκα Τόπολα, αφού η αντίπαλος του Ολυμπιακού ηττήθηκε στους «32» του κυπέλλου Σερβίας και αποκλείστηκε. Αντίπαλός της το Σμεντέρβο - ομάδα που αγωνίζεται στη Β' κατηγορία της χώρας - το οποίο άντεξε μέχρι τα πέναλτι και τελικά εκεί πήρε το εισιτήριο της επόμενης φάσης.  

Το πρώτο γκολ ήρθε από τον Ντούσαν Τσβετίνοβιτς, ο οποίος πέτυχε ίσως το αυτογκόλ της χρονιάς. Ο αμυντικός έκανε γύρισμα προς τον τερματοφύλακα, όμως έβαλε παραπάνω δύναμη απ' όσο έπρεπε. Η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα στο 69' και οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα. Το ματς όμως ισορρόπησε μετά από λίγο, με τον Γιόβαν Βλαλούκι, ο οποίος στο 76' έκανε το 1-1. 

Μετά τον Τσβετίνοβιτς, μοιραίος ήταν και ο Πέταρ Στάνιτς. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι και εκεί ο μέσος αστόχησε για τους φιλοξενούμενους, Ο ίδιος έστειλε την μπάλα στην κερκίδα, την ώρα που οι αντίπαλοι του ευστόχησαν και στις πέντε εκτελέσεις.