Ολυμπιακός: Ουρές έξω από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Γ. Καραϊσκάκης

i

© Intime

Ολυμπιακός: Ουρές έξω από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:01 - 17.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:10 - 17.10.2023

Οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν δημιουργήσει μεγάλες ουρές έξω από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», προκειμένου να προμηθευτούν το μαγικό χαρτάκι για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων, με το ντέρμπι των αιωνίων να συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Όπως είναι λογικό από την πρώτη ημέρα που τα εισιτήρια τέθηκαν στη διαθεσιμότητα του κόσμου οι φίλοι των Πειραιωτών έχουν δημιουργήσει μεγάλες ουρές έξω από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», προκειμένου να προμηθευτούν το μαγικό χαρτάκι. 

ΕΠΟ: Πρόστιμο 20.000 ευρώ στον Ολυμπιακό

Πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ επιβλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ στον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, για δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων από πλευράς των «ερυθρόλευκων».

Η χρηματική ποινή που επιβλήθηκε στους Πειραιώτες είναι για μία τοποθέτηση που είχαν πάρει, μέσω της οποίας οι «ερυθρόλευκοι» χαρακτήριζαν τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο ως «φασιστικό σκουπίδι».