Φέρνει κόσμο η Γουέστ Χαμ στο Καραϊσκάκη!

«Γεώργιος Καραϊσκάκης»

i

«Γεώργιος Καραϊσκάκης»/ ©Intime

Φέρνει κόσμο η Γουέστ Χαμ στο Καραϊσκάκη!

Διονύσης Βερβελές 11:09 - 14.10.2023 / Ανανεώθηκε: 11:24 - 14.10.2023

1600 εισιτήρια ζήτησαν οι Άγγλοι για το ματς της 3ης αγωνιστικής του Europa League.

Υπάρχει ενθουσιασμός στην Γουέστ Χαμ για την ως τώρα της διαδρομή. Στην έβδομη θέση του αγγλικού πρωταθλήματος είναι, με 14 βαθμούς, όταν Τότεναμ και Άρσεναλ στην πρώτη θέση, έχουν 20. Την ίδια ώρα, στην Ευρώπη, έχει κάνει το «δύο στα δύο», μετρώντας νίκη με 3-1 επί της Μπάτσκα Τόπολα στην Αγγλία και 2-1 επί της Φράιμπουργκ στη Γερμανία. Οι οπαδοί της είναι στα καλύτερά τους και πάνω σε αυτό το πλαίσιο, σύμφωνα με πληροφορίες ο αγγλικός σύλλογος έχει ζητήσει 1600 εισιτήρια από τον Ολυμπιακό, για το ματς της Πέμπτης (26/10). 

Τι σημαίνει αυτό; Δεδομένα αύξηση των μέτρων ασφαλείας, άλλωστε οι Άγγλοι οπαδοί όπου και αν ταξιδεύουν, φέρνουν μια κινητοποίηση για τα καλά. Από την άλλη, σε συνδυασμό με τη «νεκρή ζώνη», εκεί δίπλα από τη Θύρα 27 όπου θα είναι, θα σημάνει και λιγότερα εισιτήρια στη διάθεση του κόσμου του Ολυμπιακού. Γι’ αυτό άλλωστε, περιμένουν την επιβεβαίωση, ώστε να προχωρήσουν οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» στην διάθεση των εισιτηρίων και γι’ αυτό το ματς. Σε συνδυασμό με τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν δοθεί, δεν θα κυκλοφορήσουν και πάρα πολλά άλλωστε και μέσα σε λίγες ώρες, αναμένεται κι αυτά να εξαντληθούν.

Και κάπως έτσι, πηγαίνοντας προς το τέλος του Οκτώβρη, το Καραϊσκάκη αναμένεται να είναι με sold out τόσο στο ντέρμπι των αιωνίων με τον Παναθηναϊκό, όσο και σε αυτό με την Γουέστ Χαμ. Ένα ματς που αγωνιστικά οι «ερυθρόλευκοι» θα ψάξουν την υπέρβασή τους, ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος της απώλειας των πέντε βαθμών (τρεις με Φράιμπουργκ και δύο με Μπάτσκα Τόπολα), στον πρώτο όμιλο του Europa League.