Κάτι ξέχασε και κάπου μπερδεύτηκε ο Χουάνγκ!

Χουάνγκ Ινμπόμ

i

©intime

Κάτι ξέχασε και κάπου μπερδεύτηκε ο Χουάνγκ!

Διονύσης Βερβελές 13:33 - 13.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:12 - 13.10.2023

«Ωραίο» το blog του Κορεάτη, αλλά λείπουν λεπτομέρειες…

Στον Ερυθρό Αστέρα συνεχίζει ο Ίνμπομ Χουάνγκ, αλλά δεν… ξεχνά τον Ολυμπιακό και το πέρασμά του από την Ελλάδα. Στο blog του έτσι, αναφέρθηκε σε πολλά και μεταξύ άλλων, σημείωσε: «Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας έφυγα από την Ελλάδα και επέστρεψα σπίτι. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες ακόμη, αλλά σίγουρα δεν ήταν μια απόφαση που πάρθηκε χωρίς λόγο.

 Δεν ήταν εύκολη απόφαση, αλλά και πάλι δεν μετανιώνω για την επιλογή μου. Θα ήθελα να πω ότι λυπάμαι και ευχαριστώ τους οπαδούς που ανησυχούσαν για το μέλλον μου. Αναρωτιέμαι αν θα μπορέσω να πω αυτή την ιστορία με χαμόγελο όταν βγάλω τα ποδοσφαιρικά μου παπούτσια»

«Σπόντες», «καρφιά», μπορεί να πει κανείς, αλλά υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που έχει ξεχάσει να σημειώσει ο Κορεάτης μέσος. Είχε για παράδειγμα εξτρά άδεια, όπως και οι υπόλοιποι διεθνείς. Όταν ανέβηκε με την ομάδα στην Αυστρία για την προετοιμασία, άρχισαν οι… ενοχλήσεις. Εκεί διαμαρτυρόταν πως πονάει μία στην πλάτη, μία στη μέση, με αποτέλεσμα να βάζει σε προβληματισμό τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

 Δεν το είδαν… πονηρά, όμως. Πίστευαν τον Χουάνγκ και τον πήγαιναν συντηρητικά, με στόχο να είναι έτοιμος στα προκριματικά του Europa League, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετώπιζε την Γκενκ. Τι έκανε ο Χουάνγκ;

«Έστειλε» τον Μαρτίνεθ στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα, να λέει ότι θα δει αν θα είναι διαθέσιμος στην τελευταία προπόνηση. Κι όταν πήγε σε αυτή, τον είδε να έχει μαζέψει τα πράγματά του και να επιστρέφει… σπίτι στην Κορέα. Έτσι ακριβώς. 

Τώρα αν όλη του αυτή η συμπεριφορά έχει να κάνει με το αν ήθελε νέο συμβόλαιο, μεγαλύτερες αποδοχές, είναι μια άλλη κουβέντα. Γιατί πάνω απ’ όλα, οι παίκτες είναι επαγγελματίες. Και για άλλους «ερυθρόλευκους» γίνεται κουβέντα τώρα για ανανέωση κι αναπροσαρμογή αποδοχών, αλλά δεν τα… μάζεψαν να πάνε στα χωριά τους. 

Αυτή η ιστορία πάντως, μόνο χαμόγελο δεν έχει για όσους αντιμετωπίζουν το ποδόσφαιρο επαγγελματικά… Ξεκάθαρα επηρεάστηκε ο Χουάνγκ, με μια ακόμη λεπτομέρεια. Δεν ήταν ελεύθερος, έτσι; Γιατί έγινε «ντιλ» μεταξύ Ολυμπιακού και Ερυθρού Αστέρα. Για την ιστορία πάντα, για να μην… τρελαθούμε με αυτά που διαβάζουμε!