«Χτίζει» ήδη για τον Παναθηναϊκό ο Μαρτίνεθ

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

© Intime

«Χτίζει» ήδη για τον Παναθηναϊκό ο Μαρτίνεθ

Στο μυαλό του Ισπανού κόουτς, πως θα πάει στο +6 από τους «πράσινους».

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, προφανώς κι έχει το μυαλό του στη διακοπή του πρωταθλήματος, περιμένοντας τα νέα από τους διεθνείς του ποδοσφαιριστές. Με την ελπίδα πάντα, πως δεν θα προκύψει το οποιοδήποτε πρόβλημα, ενόψει της προετοιμασίας της ομάδας για το ντέρμπι των αιωνίων.

Στις 22 Οκτωβρίου, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο Καραϊσκάκη τον Παναθηναϊκό. Έχει ήδη ένα προβάδισμα τριών βαθμών από τους «πράσινους» του Γιοβάνοβιτς που δεν μπόρεσαν να νικήσουν στη Λεωφόρο, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Στους Πειραιώτες, η τελευταία αύρα που έμεινε από το 2-2 με την Μπάτσκα Τόπολα, δεν ήταν καλή. Κυρίως για τον τρόπο που ήρθε αυτή η ισοπαλία, που αφήνει τον Ολυμπιακό μαζί με τους Σέρβους, στην τελευταία θέση του ομίλου. Από εκεί και πέρα, όμως, στο μυαλό του 42χρονου προπονητή του Ολυμπιακού πλέον, είναι πως θα «χτίσει» την ομάδα που θα πάει στο +6 από τον Παναθηναϊκό.

Και φυσικά, αναμένονται και αλλαγές σε εκείνο το ματς. Θα περιμένει φυσικά τον Νίκολας Φρέιρε να ανεβάσει ρυθμό και να επιστρέψει, όπως δεδομένη θεωρείται η επιστροφή του Ορτέγκα στην εντεκάδα. Ο Μαρτίνεθ γνωρίζει πως με νίκη στο ντέρμπι των αιωνίων, θα… ρεφάρει τις χαμένες εντυπώσεις από το ματς της Σερβίας, για το Europa League.

Οι αλλαγές του εκεί, δεν βοήθησαν την ομάδα και σήκωσαν μεγάλη κουβέντα. Δεν ήταν η πρώτη φορά που έγινε αυτό, δεν του είχαν βγει οι επιλογές τόσο με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, όσο και με την Φράιμπουργκ στο Καραϊσκάκη. 

Όταν ο Φρόιντφελντ προκάλεσε... εμφύλιο στην Αγγλία με αφορμή ένα πέναλτι στο Λίβερπουλ - Άρσεναλ (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:34 - 12.10.2023

Όταν ο Φρόιντφελντ προκάλεσε... εμφύλιο στην Αγγλία με αφορμή ένα πέναλτι στο Λίβερπουλ - Άρσεναλ (vid)

Ήταν 8 Απριλίου του 2008 όταν η Λίβερπουλ πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του UEFA Champions League, με την αποκλεισμένη Άρσεναλ να «βράζει» με τη διαιτησία του Πίτερ Φρόιντφελντ.

Θέλει έτσι πολύ το τρίποντο κόντρα στον Παναθηναϊκό και μετά, να αφοσιωθεί στο ευρωπαϊκό ματς με την Γουέστ Χαμ, όπου θα αναζητήσει την… υπέρβαση για να καλύψει το χαμένο έδαφος των δύο πρώτων αγωνιστικών, στον πρώτο όμιλο του Europa League.