Καλύτερα ο Φρέιρε, λογικά προλαβαίνει το ντέρμπι!

Νίκολας Φρέιρε

i

© Intime

Καλύτερα ο Φρέιρε, λογικά προλαβαίνει το ντέρμπι!

Ο Αργεντίνος ανεβάζει ρυθμό για να είναι στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Ο τραυματισμός του Νίκολας Φρέιρε, είναι κάτι που απασχολεί τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στις 22 Οκτωβρίου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Αργεντίνος στόπερ, τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα κι έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να μπει στο αεροπλάνο για τη Σερβία και να βοηθήσει την ομάδα στο ματς με την Μπάτσκα Τόπολα.

Εδώ και ημέρες, δουλεύει πολύ και στον τομέα της αποκατάστασης και στις αρχές της εβδομάδας, αναμένεται να μπει κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, ώστε να τεθεί στη διάθεση του Μαρτίνεθ για το ντέρμπι των αιωνίων, αλλά και την αναμέτρηση με την Γουέστ Χαμ που ακολουθεί για το Europa League.

Επειδή ο τραυματισμός του ήταν μυϊκός και πάντα κρύβουν κινδύνους υποτροπής αυτοί, στον Ολυμπιακό έχουν πάει προσεκτικά μαζί του. Δεν τον πιέζουν και θα επιστρέψει επειδή θα είναι απόλυτα έτοιμος, με την ελπίδα βέβαια πως θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στην πίεση των πολλών αγώνων που ακολουθούν.

Ο Φρέιρε άλλωστε, γνωρίζει πως οι απαιτήσεις στο πρόσωπό του, είναι πολλές και μεγάλες. Ήρθε στην ομάδα με εισήγηση Κορδόν και Μαρτίνεθ, αλλά ήδη γίνεται κουβέντα για απόκτηση στόπερ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Όλο αυτό, τον κάνει να θέλει να αποδείξει στη συνέχεια και να δικαιώσει αυτούς που τον εμπιστεύθηκαν, για να είναι ο ένας βασικός αμυντικός του Ολυμπιακού.

Όπως φυσικά ξέρει και τις απαιτήσεις του ντέρμπι των αιωνίων, μαζί με το ξεχωριστό βαθμολογικό ενδιαφέρον που υπάρχει, καθώς οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους τη μοναδική ευκαιρία να αποσπαστούν έξι βαθμούς από τους «πράσινους» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά την 8η αγωνιστική.

Εν αναμονή του Φρέιρε και της επιστροφής των διεθνών έτσι ο Μαρτίνεθ, που ενημερώνεται φυσικά για το πόσο έπαιξε ο καθένας, την κατάστασή του. Δεν θα ήθελε εξτρά πρόβλημα άλλωστε εκεί…