«Παραμελημένος και δυσαρεστημένος»: Ο Μπακαμπού θέλει να φύγει από τη Γαλατάσαραϊ

Σεντρίκ Μπακαμπού

i

© Intime

«Παραμελημένος και δυσαρεστημένος»: Ο Μπακαμπού θέλει να φύγει από τη Γαλατάσαραϊ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:42 - 16.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:44 - 16.10.2023

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού δεν περνάει καλά στην Τουρκία και ο... πάγκος της Γαλατάσαραϊ φαίνεται πως δεν του ταιριάζει, με τον Κονγκολέζο επιθετικό να ζητά, σύμφωνα με την «Tutto Mercato», να φύγει.

Αλλιώς τα περίμενε και αλλιώς του βγήκαν τα πράγματα του Σεντρίκ Μπακαμπού! Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού αποκτήθηκε από την Γαλατάσαραϊ το περασμένο καλοκαίρι - μετά την «καραμπόλα» με την Αλ Νασρ - με σκοπό να συμβάλει τα μέγιστα στην προσπάθεια των Τούρκων.

Λίγο το ότι δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες, λίγο το ότι η ομάδα απέκτησε τον Μάουρο Ικάρντι για την κορυφή της επίθεσης και ο έμπειρος σέντερ φορ έμεινε εκτός επιλογών του Οκάν Μπουρούκ. Αυτό φυσικά δεν άρεσε στον Μπακαμπού, ο οποίος σύμφωνα με την «Tutto Mercato» ζήτησε να αποχωρήσει από τον σύλλογο της Super Lig. 

«Έφτασε στην Τουρκία το καλοκαίρι πεπεισμένος ότι θα μπορούσε να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του Οκάν Μπουρούκ, αλλά η επιστροφή του Μάουρο Ικάρντι τον υποβίβασε σε δεύτερο ρόλο. Ο Σέντρικ Μπακαμπού , πρώην επιθετικός της Βιγιαρεάλ - που είχε λύσει το συμβόλαιό του με την Αλ-Νασρ για να μετακομίσει στην Τουρκία - σκέφτεται να ζητήσει μεταγραφή τον Ιανουάριο. Για αυτόν, οι οκτώ συμμετοχές μέχρι στιγμής είναι λίγες και ο ίδιος είχε άλλες φιλοδοξίες», ανέφερε η ιταλική ιστοσελίδα στο δημοσίευμά της. 

Αξίζει να σημειωθεί πως τα συναισθήματα είναι αμοιβαία, αφού ούτε η Γαλατάσαραϊ δεν δείχνει πρόθεση να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της. Η ομάδα απογοητεύτηκε με τις φτωχές του επιδόσεις και από νωρίς σκέφθηκε πως η αποδέσμευση θα ήταν η ιδανικότερη λύση.