Ανατροπή με Μπακαμπού: Φεύγει (ακόμα δεν πήγε) από την Αλ Νασρ και υπογράφει σε ομάδα έκπληξη!

Σεντρίκ Μπακαμπού

i

© Intime

Ανατροπή με Μπακαμπού: Φεύγει (ακόμα δεν πήγε) από την Αλ Νασρ και υπογράφει σε ομάδα έκπληξη!

Sportal newsroom 23:02 - 11.07.2023

Πριν λίγες μέρες ο Σεντρίκ Μπακαμπού ανακοινώθηκε από την Αλ Νασρ, όμως οι Τούρκοι ισχυρίζονται ότι μπορεί να πάρει μεταγραφή στη Γαλατασαράι.

Μετά το πέρασμα του από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, ο επιθετικός από το Κονγκό ανοίγει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, καθώς συμφώνησε με την αραβική ομάδα Αλ Νασρ, με την οποία έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Η Αλ Νασρ γνωστοποίησε κιόλας την απόκτηση του 32χρονου επιθετικού με ένα επικό βίντεο, παρουσιάζοντας τον Μπακαμπού με ένα διαστημόπλοιο να καταφθάνει στο γήπεδο της νέας του ομάδας. Μάλιστα, μέσα από αυτό το βίντεο οι Σαουδάραβες δείχνουν τα καλύτερα γκολ που έχει πετύχει έως τώρα ο έμπειρος στράικερ τόσο με τη φανέλα της Μαρσέιγ όσο και με του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, διαδικτυακή εκπομπή στην Τουρκία έριξε... βόμβα, αφού ανέφερε πως ο Μπακαμπού παρότι πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε από την Αλ Νασρ, ήρθε σε συμφωνία με τη Γαλατασαράι και προσπαθεί να σπάσει το συμβόλαιό του με τους Άραβες!

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Χαρούκ Γιουρεκλί υποστήριξε στην εκπομπή του καναλιού YouTube Sport Gecesi ότι ο έμπειρος φορ έφτασε σε συμφωνία με την «τσιμ μπομ» με ετήσιες απολαβές 1,5 εκατ. ευρώ.

Η οικογένεια του παίκτη φέρεται να μην θέλει να μείνει στο Κατάρ κι έτσι ο Μπακαμπού βρήκε μια εναλλακτική λύση. Ο Τούρκος δημοσιογράφος ισχυρίστηκε ότι η Αλ Νασρ βρίσκεται σε επικοινωνία με τη Γαλατά και αναμένονται σύντομα εξελίξεις.