Η Γουάντα Νάρα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μεταγραφή του Ικάρντι στη Γαλατασαράι

Μάουρο Ικάρντι - Γουάντα Νάρα

i

Γουάντα Νάρα - Μάουρο Ικάρντι/ printscreen

Η Γουάντα Νάρα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μεταγραφή του Ικάρντι στη Γαλατασαράι

Κώστας Τσιακλής 17:52 - 10.07.2023 / Ανανεώθηκε: 17:52 - 10.07.2023

Η σύντροφος του Ικάρντι, Γουάντα Νάρα, έπαιξε και αυτή το δικό της ρόλο στη μεταγραφή του Αργεντινού στη Γαλατασαράι.

Η Γαλατασαράι φαίνεται να έχει έρθει σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν για την μόνιμη μεταγραφή του Μάουρο Ικάρντι, σύμφωνα με τη γαλλική Equipe. Στο ντιλ αυτό έχει εμπλοκή και σύντροφος του Αργεντινού επιθετικού, Γουάντα Νάρα.

Ο Ικάρντι έχει ήδη συμφωνήσει με τη Γαλατασαράι, και το ποσό της μεταγραφής θα είναι περίπου γύρω στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Την προηγούμενη σεζόν, ο Αργεντινός επιθετικός ήταν ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της τουρκικής ομάδας, με 23 γκολ σε 25 ματς, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Τουρκίας. Επί του παρόντος, οι εξειδικευμένοι ιστότοποι αποτιμούν τον Ικάρντι στα 19 εκατομμύρια ευρώ.

Στην επίτευξη της συμφωνίας φέρεται να έπαιξε καθοριστικό ρόλο και η σύντροφος του Ικάρντι, Γουάντα Νάρα. Πέραν από την κοπέλα του Αργεντινού, το μοντέλο είναι και ο ατζέντης του οπότε η μεταγραφή του περνά από τα δικά της χέρια.

Ο Ικάρντι την περασμένη σεζόν είχε δοθεί δανεικός στη Γαλατασαράι και η Γουάντα Νάρα είχε αποκαλύψει πρόσφατα πως η ζωή στην Τουρκία της άρεσε αρκετά αλλά και στα δύο παιδία τους. (Μάλιστα η Γουάντα Νάρα θα λάβει συμμετάσχει και σε τουρκική ταινία). Ουσιαστικά αυτή η εξέλιξη ήταν καταλυτική στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ικάρντι από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Στην Ίντερ, ο Ικάρντι έπαιξε σε 219 παιχνίδια και σκόραρε 124 φορές, αριθμός στον οποίο προστίθενται και 29 καθοριστικές ασίστ. Το καλοκαίρι του 2020, η Ίντερ πούλησε τον σκόρερ της για 50 εκατομμύρια ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά οι εμφανίσεις του Νοτιοαμερικανού στο «Παρκ Ντε Πρενς» ήταν κατώτερες των προσδοκιών. 

Ο Μάουρο Ικάρντι με τη Γουάντα Νάρα, είναι από τα ζευγάρια που έχουν απασχολήσει αμέτρητες φορές τα μέσα με τις διάφορες αναρτήσεις τους. Πριν λίγες μέρες, οι δυο τους απόλαυσαν τις διακοπές τους στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο, στέλνοντας ένα μήνυμα σε όσους τους θέλουν χωριστά. Οι φήμες χωρισμού έρχονται στο προσκήνιο ανά τακτά χρονικά διαστήματα, όμως το ζευγάρι τη δεδομένη χρονική στιγμή δείχνει πιο αγαπημένο από ποτέ.