Κοντά σε Τορέιρα η Λάτσιο

Λούκας Τορέιρα

i

©printscreen

Κοντά σε Τορέιρα η Λάτσιο

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:30 - 26.06.2023 / Ανανεώθηκε: 17:33 - 26.06.2023

Η Λάτσιο βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον μέσο της Γαλατάσαραϊ Λούκας Τορέιρα, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα.

Η Λάτσιο βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Λούκας Τορέιρα, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από τη Γαλατάσαραϊ

Μάλιστα αυτός που έχει εισηγηθεί για την απόκτηση του Ουρουγουανού μέσου είναι ο προπονητής των «λατσιάλι», Μαουρίσιο Σάρι, καθώς τον προορίζει για το βασικό σχήμα της Λάτσιο, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Ο Τορέιρα εντάχθηκε στη Γαλατάσαραϊ το καλοκαίρι του 2022 και κατέκτησε ένα πρωτάθλημα, ωστόσο η ιταλική ομάδα πρόκειται να προσφέρει στον τουρκικό σύλλογο ένα ποσό γύρω στα 11 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνουν δικό τους. 

Τη φετινή σεζόν που ολοκλήρωθηκε ο Τορέιρα σημείωσε 34 εμφανίσεις και μία ασίστ με τη φανέλα της τουρκικής ομάδας ενώ επίσης πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Στο παρελθόν ο 27χρονος μέσος έχει φορέσει τις φανέλες των Φιορεντίνα, Σαμπντόρια, Πεσκάρα, Ατλέτικο Μαδρίτης και Άρσεναλ

Από τη δική του πλευρά ο Τορέιρα είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ιταλία, ωστόσο η ομάδα της Κωνσταντινούπολης εμφανίζεται αρνητική στο ενδεχόμενο πώλησής του.