Μία «ανάσα» από τη Ρόμα ο Κρίστενσεν
i

©printscreen

Μία «ανάσα» από τη Ρόμα ο Κρίστενσεν

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:10 - 25.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:11 - 25.06.2023

Η Ρόμα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του δεξιού μπακ της Λιντς Ράσμους Κρίστενσεν, σύμφωνα με δημοσίευμα από το εξωτερικό.

Η Ρόμα είναι πολύ κοντά στην δεύτερη μεταγραφής της, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Μετά την απόκτηση του Χουσέμ Αουάρ, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο βρίσκεται μία «ανάσα» από την μεταγραφή του δεξιού μπακ της Λιντς Ράσμους Κρίστενσεν, σύμφωνα με δημοσίευμα από το εξωτερικό.

Επίσης το δημοσίευμα αναφέρει ότι η ιταλική ομάδα θα καλύψει τη ρήτρα αποδέσμευσης του Δανού ποδοσφαιριστή, προκειμένου να τον πάρουν από τα «παγόνια». Οι Ιταλοί αναφέρουν πως το κόστος της μεταγραφής θα φτάσει τα 13 εκατομμύρια ευρώ. 

Ο Κρίστενσεν, εντάχθηκε στον αγγλικό σύλλογο τον Ιούλιο του 2022, με τη Λιντς να βγάζει από τα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 13 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της. Ο 21χρονος δεξιός μπακ πραγματοποίησε 30 συμμετοχές πετυχαίνοντας τρία τέρματα με τα «παγώνια».  

Ο Κρίστενσεν έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Λιντς μετά τον υποβιβασμό της αγγλικής ομάδας στην Championship. Μάλιστα το συμβόλαιο του Δανού λήγει το καλοκαίρι του 2027. 

Από τη πλευρά της η Ρόμα φαίνεται να είναι διατεθειμένη να πληρώσει τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του για να τον αποκτήσει.