Ο ατζέντης του Ντιμπάλα διέψευσε τις φήμες περί μεταγραφής του Αργεντινού στη Σαουδική Αραβία

Πάολο Ντιμπάλα

i

Andrea Staccioli/Getty Images

Ο ατζέντης του Ντιμπάλα διέψευσε τις φήμες περί μεταγραφής του Αργεντινού στη Σαουδική Αραβία

Κώστας Τσιακλής 13:01 - 14.06.2023 / Ανανεώθηκε: 13:01 - 14.06.2023

Ο ατζέντης του Πάουλο Ντιμπάλα, Χόρχε Αντούν, διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τον Αργεντινό να μεταγράφεται στη Σαουδική Αραβία.

Ο ατζέντης του Πάουλο Ντιμπάλα, Χόρχε Αντούν, μίλησε για το μέλλον του Αργεντινού και διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να παίρνει μεταγραφή στη Σαουδική Αραβία.

Αναμφίβολα ο παίκτης που ξεχώρισε τη φετινή σεζόν στη Ρόμα είναι ο Πάουλο Ντιμπάλα. Όπως είναι λογικό εδώ και καιρό (πριν καν ολοκληρωθεί η σεζόν) ξεκίνησε μια μεγάλη συζήτηση για το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός.

Τα τελευταία δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ενδιαφέρον διάφορων ομάδων από τη Σαουδική Αραβία για τον Ντιμπάλα αλλά αυτό φαίνεται τελικά να μην ισχύει. Αυτό γιατί ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Χόρχε Αντούν, μίλησε δημόσια και αποκάλυψε πως δεν έχει λάβει καμία κλήση η προσφορά από αυτούς τους συλλόγους.

Συγκεκριμένα ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή είπε τα εξής: «Ο Πάουλο δεν έχει μιλήσει με κανέναν και δεν έχω λάβει κλήσεις ή προσφορές από συλλόγους στη Σαουδική Αραβία. Αυτήν την περίοδο, ο Πάουλο είναι σε διακοπές».

Τον περασμένο Μάρτιο ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αποκάλυψε σε ανάρτηση του τις ρήτρες με τις οποίες ο Πάουλο Ντιμπάλα, μπορεί να αποχωρήσει από τη Ρόμα. Ο γνωστός ρεπόρτερ στη δημοσίευση του αναφέρει πως ο Αργεντινός άσος έχει ρήτρα, η οποία διαφοροποιείται ανάλογα από το ποια ομάδα θα την ενεργοποιήσει.

Συγκεκριμένα η ρήτρα του Ντιμπάλα προς τις ιταλικές ομάδες είναι στα 20 εκατομμύρια ευρώ ωστόσο η Ρόμα έχει την επιλογή να την ακυρώσει ανεβάζοντας το μισθό του 29χρονου από τα 3.8 εκατ. ευρώ στα 6 εκατ. ευρώ. Η ρήτρα και οι συνθήκες προς τις ομάδες του εξωτερικού είναι διαφορετικές. Αν κάποιο κλαμπ από τον υπόλοιπο κόσμο επιλέξει να ενεργοποιήσει τη ρήτρα τότε θα πληρώσει μόλις 12 εκατομμύρια ευρώ. Σε τέτοια περίπτωση η Ρόμα δεν θα μπορεί να παρέμβει και ο τελευταίος λόγος θα ανήκει στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Ο Ντιμπάλα βρίσκεται στη Ρόμα από το περασμένο καλοκαίρι όταν και εντάχθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από τη Γιουβέντους. Ο Αργεντινός τράβηξε τα βλέμματα τη φετινή περίοδο αφού σε 38 συμμετοχές μέτρησε 18 γκολ και οκτώ ασίστ. Ο Ντιμπάλα δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2025.