Αγοράζει Γιορέντε η Ρόμα - Προς Premier League ο Κλάιφερτ

Ντιέγκο Γιορέντε - Τζάστιν Κλάιφερτ

i

©PrtScr youtube

Αγοράζει Γιορέντε η Ρόμα - Προς Premier League ο Κλάιφερτ

Κώστας Τσιακλής 11:30 - 21.06.2023

Η Ρόμα ετοιμάζεται να κρατήσει μόνιμα τον Ντιέγκο Γιορέντε αφού θα τον αγοράσει από τη Λιντς. Την ίδια ώρα οι «τζιαλορόσι» συμφώνησαν για την παραχώρηση του Τζάστιν Κλάιφερτ στη Μπόρνμουθ.

Η Ρόμα ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει τη δεύτερη της καλοκαιρινή μεταγραφή αφού βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ντιέγκο Γιορέντε από τη Λιντς. Την ίδια ώρα ο Τζάστιν Κλάιφερτ ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Premier League.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο θέλει να ενισχυθεί σημαντική τη φετινή σεζόν και ετοιμάζει τη δεύτερη της καλοκαιρινή μεταγραφή πριν καν βγει ο Ιούνιος. Τις πόρτες του «Ολίμπικο» θα περάσει πλέον μόνιμα ο Ντιέγκο Γιορέντε αφού η Ρόμα έχει συμφωνήσει σχεδόν σε όλα με τη Λιντς για την απόκτηση του.

Όπως αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων βρίσκονται στα τελικά στάδια ενώ ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη συμφωνήσει με τους «τζιαλορόσι».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιορέντε είχε δοθεί δανεικός στη Ρόμα από τη Λιντς το προηγούμενο εξάμηνο. Με τη φανέλα των Ιταλών ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός πραγματοποίησε 12 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Μια εξ αυτών ήταν και αυτή στον τελικό του Europa League, όπου η Ρόμα ηττήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι από τη Σεβίλλη. Ο Λιορέντε θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή της Ρόμα αφού ήδη έχει αποκτηθεί ο Χουσέμ Αουάρ ως ελεύθερος από τη Λιόν.

Την ίδια ώρα ο Τζάστιν Κλάιφερτ ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να μετακομίσει στην Premier League. Αυτό γιατί η Ρόμα συμφώνησε ήδη με τη Μπόρνμουθ για την παραχώρηση του και όπως αποκαλύπτει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο οι δύο ομάδες τα βρήκαν στα 9.5 εκατομμύρια ευρώ + 850.000 ευρώ σε μπόνους. Πλέον η μεταγραφή εξαρτάται από τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα αποφασίσει αν θα συνεχίσει την καριέρα του στα «κεράσια».

Ο Κλάιφερτ βρίσκεται στη Ρόμα από το καλοκαίρι του 2018 ωστόσο την τελευταία τριετία έχει δοθεί δανεικός σε Λειψία, Νις και Βαλένθια. Με την ισπανική ομάδα τη φετινή σεζόν κατέγραψε 29 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με απολογισμό οκτώ γκολ και δύο ασίστ.