Τα σκάει για Τονάλι η Νιούκαστλ

Σάντρο Τονάλι

i

©Glomex

Τα σκάει για Τονάλι η Νιούκαστλ

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:20 - 21.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:28 - 21.06.2023

Η Νιούκαστλ έχει κάνει επίσημη πρόταση για τον μέσο της Μίλαν Σάντρο Τονάλι, σύμφωνα με την Athletic.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Νιούκαστλ έχει κάνει πρόταση 50 εκατομμυρίων ευρώ για τον Σάντρο Τονάλι της Μίλαν, καθώς προσπαθεί να ενισχύσει τον χώρο της μεσαίας γραμμής, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. 

Φαίνεται ότι η ομάδα του Έντι Χάου έχει στρέψει τώρα την προσοχή στον 23χρονο Ιταλό διεθνή, αφού προσπάθησε να δελεάσει την Ίντερ στην πώληση του Νικολό Μπαρέλα.

Ο Μπαρέλα είχε χαρακτηριστεί ως ο κορυφαίος καλοκαιρινός στόχος από τις «καρακάξες», αλλά η Ίντερ δεν ήταν πολύ πρόθυμη για υην πώληση του Ιταλού, καθώς απαιτεί πάνω από 70 εκατομμύρια ευρώ για να εγκρίνει την αποχώρησή του. 

Σύμφωνα με την Athletic, η οποία αναφέρει ότι η Νιούκαστλ έχει κάνει την πρώτη επίσημη πρότασή της για τον Τονάλι έναντι 50 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς η αγγλική ομάδα επιδιώκει να ενισχυθεί ενόψει του Champions League. 

Το δημοσίευμα επίσης αναφέρει ότι η Τσέλσι ενδιαφέρεται για τον Τονάλι, καθώς ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στοχεύει τις μεταγραφές αρκετών χαφ. Η Τσέλσι πρόκειται να δώσει τους Μέισον Μάουντ, Ματέο Κόβατσιτς και Νγκολό Καντέ αυτό το καλοκαίρι, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να πάρει τους κατάλληλους αντικαταστάτες. 

Οι «μπλε» και η Λίβερπουλ πιστεύεται  ότι βρίσκονται στην διεκδίκηση για τον Μπαρέλα, πράγμα που σημαίνει ότι η αποφασιστικότητα της Ίντερ θα μπορούσε να δοκιμαστεί σοβαρά στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παράθυρο.

Ο Τονάλι εντάχθηκε στη Μίλαν το καλοκαίρι του 2020. Με την φανέλα των «ροσονέρι» μέτρησε συνολικά 170 συμμετοχές, έχοντας επτά γκολ και 13 ασίστ. Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε πέτυχε δύο γκολ και  μοίρασε δέκα ασίστ. 

Η Σαουδική Αραβία μετατρέπει το πρωτάθλημά της σε Premier League: Τα αστέρια που είπαν «ναι» στα πετροδόλαρα (vids)
REST OF THE WORLD

15:10 - 20.06.2023

Η Σαουδική Αραβία μετατρέπει το πρωτάθλημά της σε Premier League: Τα αστέρια που είπαν «ναι» στα πετροδόλαρα (vids)

Οι Σαουδάραβες μέσα σε λίγες εβδομάδες έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον ολόκληρης της μεταγραφικής περιόδου, καθώς μετατρέπουν την χώρα τους σε μία μικρή… Ευρώπη και η μισή Premier League έχει ήδη ξεκινήσει να μετακομίζει εκεί.

Με την εθνική του ομάδα ο Τονάλι έχει αγωνιστεί 14 φορές ενώ έχει υπάρξει αρχηγός στην εθνική Ιταλίας κ21.