Ο Τονάλι έβαλε τα κλάματα όταν έμαθε ότι θα πάρει μεταγραφή στη Νιουκάστλ

Σάντρο Τονάλι

i

PrtScr

Ο Τονάλι έβαλε τα κλάματα όταν έμαθε ότι θα πάρει μεταγραφή στη Νιουκάστλ

Κώστας Τόπας 10:08 - 24.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:08 - 24.06.2023

Ο Σάντρο Τονάλι ήθελε να μείνει στη Μίλαν και ξέσπασε σε κλάματα όταν του είπαν ότι η ομάδα της Serie A ήθελε να τον πουλήσει.

Ο 23χρονος μέσος, ο οποίος έχει κάνει 130 εμφανίσεις με τους «ροσονέρι», θα υπογράψει εξαετές συμβόλαιο με τη Νιούκαστλ αυτό το καλοκαίρι. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Ιταλός θα έχει διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2029, ενώ οι ετήσιες απολαβές του θα είναι οχτώ εκατομμύρια ευρώ συν δύο εκατομμύρια ευρώ μπόνους. Την ίδια ώρα οι «καρακάξες» θα βγάλουν από τα ταμεία τους περίπου εβδομήντα εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσουν τον Τονάλι.

Μια συμφωνία που έχει προκαλέσει άφθονο ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών της Νιουκάστλ. Ωστόσο, η ιταλική «La Repubblica» σε δημοσίευμά της ανέφερε πως ο Τονάλι δεν πήρε και πολύ καλά την μεταγραφή του στην Premier League. Το ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο 23χρονος μέσος επιθυμούσε να παραμείνει στη Μίλαν και όταν του είπαν ότι ο σύλλογος ήθελε οπωσδήποτε να τον πουλήσει στη Νιούκαστλ για να πάρει το ακριβό ποσό μεταγραφής, ξέσπασε σε κλάματα.

Το δημοσίευμα συνεχίζει υποστηρίζοντας ότι ο Τονάλι ήθελε να μείνει στη Μίλαν, έναν σύλλογο που μεγάλωσε υποστηρίζοντας, για το υπόλοιπο της καριέρας του. Ο ατζέντης του παίκτη, Τζιουσέπε Ρίσο έκανε ένα σχόλιο για τη συμφωνία λέγοντας πως: «Αυτή είναι μια εξαιρετική συμφωνία, η Νιούκαστλ είναι το τέλειο έργο για τον Τονάλι. Η Νιούκαστλ ήθελε τον Σάντρο ως βασικό απόκτημα πάση θυσία».

Ο Tonali αποκάλυψε την αγάπη του για τη Μίλαν σε μια συνέντευξη του 2019. «Ο πατέρας μου είναι Μίλαν, ενώ η μητέρα μου και ο θείος μου είναι οπαδός της Ίντερ», είπε. «Ως παιδί, τρελαινόμουν για τα χρώματα της Μίλαν και το είδωλό μου ήταν ο Γκατούζο». Τα όνειρά του έγιναν πραγματικότητα το 2020, όταν εντάχθηκε στους «ροσονέρι»  με δανεισμό από την Μπρέσια για μια σεζόν, πριν μονιμοποιηθεί η συμφωνία ένα χρόνο αργότερα. 

Ο νεαρός μέσος έπαιξε μάλιστα καθοριστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Μίλαν του περασμένου έτους, τον ​​πρώτο της τίτλο στη Serie A μετά από 11 χρόνια. Κατέγραψε 48 εμφανίσεις με την ιταλική ομάδα την περασμένη σεζόν καθώς έφτασε και στον ημιτελικό του Champions League.