Έκλεισε Τονάλι η Νιούκαστλ

Σάντρο Τονάλι

i

©Glomex

Έκλεισε Τονάλι η Νιούκαστλ

Δημήτρης Χούπης 20:25 - 22.06.2023

Η Νιούκαστλ ήρθε σε συμφωνία και με τη Μίλαν, κλείνοντας τον Σάντρο Τονάλι, με τον Ιταλό να είναι η δεύτερη μεταγραφή της αγγλικής ομάδας για την καλοκαιρινή περίοδο.

Η Νιούκαστλ μετά τη μεταγραφή του νεαρού Γιακούμπα Μιντέ από  την Γκάμπια, έκλεισε και τη δεύτερη προσθήκη για την καλοκαιρινή περίοδο. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο οι «καρακάξες» ήρθαν σε συμφωνία με τη Μίλαν και έκλεισαν τον Σάντρο Τονάλι

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Ιταλός θα έχει διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2029, ενώ οι ετήσιες απολαβές του θα είναι οχτώ εκατομμύρια ευρώ συν δύο εκατομμύρια ευρώ μπόνους. Την ίδια ώρα οι «καρακάξες» θα βγάλουν από τα ταμεία τους περίπου εβδομήντα εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσουν τον 23χρονο. 

Το μόνο που μένει είναι μια τελευταία συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων για να γίνει οριστική η μεταγραφή του Ιταλού. Ο 24χρονος μέσος τη φετινή σεζόν είχε καλή εικόνα με τη φανέλα των «ροσονέρι», μετρώντας 47 εμφανίσεις, δύο γκολ και εννέα ασίστ. 

Η Νιούκαστλ τη φετινή χρονιά εντυπωσίασε το ποδοσφαιρικό κοινό. Παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο η ομάδα του Έντι Χάου τερμάτισε στην τέταρτη θέση, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για το Champions League για την επόμενη χρονιά, ενώ την ίδια ώρα άφησε εκτός τη Λίβερπουλ, η οποία ολοκλήρωσε τη σεζόν στην πέμπτη θέση. 

Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που η Νιούκαστλ θα παίξει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μετά το 2002-03.