Ανεβαίνει στο ρινγκ ο Ιμπραΐμοβιτς - Τον προκάλεσε γνωστός ράπερ (vid)

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο ρινγκ

i

© Instagram

Ανεβαίνει στο ρινγκ ο Ιμπραΐμοβιτς - Τον προκάλεσε γνωστός ράπερ (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:27 - 15.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:31 - 15.06.2023

Ο ράπερ Ολαζίντε Ολαγίνγκα, γνωστότερος ως KSI, εξέφρασε την επιθυμία του να μπει στο ρινγκ με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, μετά την απόσυρση του δεύτερου από το ποδόσφαιρο.

Το ταλέντο του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για εκατοντάδες ανθρώπους ανά τον κόσμο, όμως όλα τα ωραία κάπου τελειώνουν! Σε ηλικία 41 χρονών, ο Σουηδός αποσύρθηκε από τα γήπεδα μετά από μία καριέρα που διήρκησε 24 ολόκληρα χρόνια και περιλάμβανε θητεία στους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου, όπως ήταν ο Άγιαξ, η Γιουβέντους, η Ίντερ, η Μπαρτσελόνα και η Μίλαν. Η τελευταία ήταν και εκείνη που τον αποχαιρέτησε στις 5 Ιουνίου.

Στο ρινγκ (;) o Ιμπραΐμοβιτς 

Ωστόσο, ο ίδιος θα μπορούσε να ακολουθήσει καριέρα σε άλλο σπορ, αφού η λατρεία του για τα μαχητικά αθλήματα θα μπορούσε να τον εμπνεύσει να ασχοληθεί με αυτά. Αν αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό, τότε υπάρχει και η πρόσκληση ενός ράπερ στο ρινγκ. 

Πιο αναλυτικά, σε συνέντευξη που παραχώρησε ο διάσημος νιγηριανός ράπερ, Ολαζίντε Ολαγίνγκα, γνωστότερος ως KSI, υποστήριξε πως θα ήθελε να συγκρουστεί με τον διάσημο παλαίμαχο επιθετικό.

«Θα το λάτρευα αυτό. Θα ήταν θαυμάσιο. Τον είδα στον σάκο, φαίνεται ότι το… έχει. Πάμε λοιπόν, πάμε στο ρινγκ», ανέφερε συγκεκριμένα ο KSI, μιλώντας στην ιστοσελίδα «Pulse». Πάντως, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ολανίνγκα προσκαλεί κάποιον διάσημο στο ρινγκ, αφού προηγούμενος... guest του ήταν η γνωστή προσωπικότητα του διαδικτύου, Τζέικ Πολ. «Λοιπόν, αν αυτό σημαίνει ότι ο Τζέικ δεν θα έχει αντίπαλο τον Αύγουστο... Τότε θα έρθω ευχαρίστως ως αντικαταστάτης μετά τον ΚΟ Joe Fournier τον Μάιο», είχε αναφέρει στο ποστάρισμα του στο Twitter.