Το «αντίο» του Ιμπραΐμοβιτς μέσα από ένα φοβερό backstage βίντεο της Μίλαν

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

i

© Prtscr

Το «αντίο» του Ιμπραΐμοβιτς μέσα από ένα φοβερό backstage βίντεο της Μίλαν

Sportal newsroom 19:53 - 15.06.2023

Η Μίλαν δημοσίευσε ένα εκπληκτικό backstage βίντεο από το «αντίο» του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που ανακοίνωσε ότι κρεμάει τα παπούτσια του.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είχε προαναγγείλει ότι δεν θα έμενε στο «Σαν Σίρο» όταν λήξει το συμβόλαιό του στο τέλος αυτού του μήνα. Ωστόσο, την Κυριακή (04/06) ο Σουηδός αστέρας το πήγε ένα βήμα παραπέρα ανακοινώνοντας το τέλος της πλούσιας καριέρας του.

Ο Ιμπραΐμοβιτς επέστρεψε στη Μίλαν τον Δεκέμβριο του 2019 για τη δεύτερη περίοδο του, έχοντας περάσει ένα χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες με τους LA Galaxy. Εντάχθηκε στους «ροσονέρι» με τον σύλλογο στην 12η θέση στη Serie A. Συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ιταλική ομάδα να οδηγηθεί σε τρεις προκρίσεις Champions League, έναν ημιτελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης (όπου έχασε από την Ίντερ) αλλά και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος την περυσινή σεζόν.

Η Μίλαν μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στα social media έδωσε στη δημοσιότητα ένα εκπληκτικό backstage βίντεο από το «αντίο» του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μετά το ματς με τη Βερόνα για την τελευταία αγωνιστική της Serie A.

Από την άφιξη του στο «Σαν Σίρο» μέχρι την ομιλία του και τα δάκρυά του στο φινάλε, το εν λόγω βίντεο συμπεριλαμβάνει φοβερές στιγμές, που δεν είχαν δημοσιευθεί μέχρι στιγμής.

«Πρώτα απ’ όλα, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες. Τώρα μιλάω εκ μέρους όλης της ομάδας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε επίσης τον Πάολο Μαλντίνι, τον Ρίκι Μασάρα, τον Ιβάν Γκαζίδη. Δεν ήταν εύκολο, αλλά ήμασταν πραγματικό σύνολο αυτή τη σεζόν. 

Κανείς δεν πίστευε σε εμάς στην αρχή της περιόδου, αλλά μέσα από τις παραπάνω αξίες, γίναμε πιο δυνατοί. Είμαι πολύ περήφανος για όλους σας. Τώρα, κάντε μου μια χάρη: πανηγυρίστε σαν πρωταθλητές, διότι δεν ανήκει μόνο το Μιλάνο στη Μίλαν, αλλά όλη η Ιταλία», ήταν κάποια από τα λόγια του κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Δείτε το backstage βίντεο της Μίλαν: