«Ευχαριστούμε για όλα πρόεδρε, για πάντα μαζί μας»: Το αντίο της Μίλαν στον Μπερλοσκόνι

Σίλβιο Μπερλουσκόνι

i

Σίλβιο Μπερλουσκόνι/ ©Intime

«Ευχαριστούμε για όλα πρόεδρε, για πάντα μαζί μας»: Το αντίο της Μίλαν στον Μπερλοσκόνι

Sportal newsroom 18:26 - 12.06.2023

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών και η Μίλαν αποχαιρέτησε τον εμβληματικό της πρόεδρο.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών και «βύθισε» σε πένθος το ιταλικό ποδόσφαιρο, αλλά και ολόκληρη τη χώρα. Ο Μπερλουσκόνι αποτέλεσε πρόεδρος, ίσως ο πιο εμβληματικός της Μίλαν, ενώ ήταν και Πρωθυπουργός της Ιταλίας.

Αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλευόταν εδώ και λίγες μέρες στο νοσοκομείο San Raffaele, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Οι «ροσονέρι» λοιπόν με ένα tweet αποχαιρέτησαν τον εμβληματικό τους πρόεδρο, με τον οποίο έγραψαν ιστορία. Αποτέλεσε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας από το 1986 μέχρι το 2017, όπου σε αυτά τα χρόνια έφτασαν στην κορυφή του ευρωπαϊκού και του ιταλικού ποδοσφαίρου. 

Συγκεκριμένα κατάκτησε οχτώ πρωταθλήματα, πέντε Champions League, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ένα Κύπελλο, έξι Σούπερ Καπ Ιταλίας και δύο διηπειρωτικά. Το 2017 πήρε την απόφαση να πουλήσει την αγαπημένη του ομάδα για περισσότερα από 700 εκατομμύρια σε ένα fund από την Κίνα. 

Με μια ανάρτηση λοιπόν η Μίλαν είπε «αντίο» στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Στο οποίο θυμήθηκε κάποιες δηλώσεις του πρώην Πρωθυπουργού της Ιταλίας, όπου μεταξύ άλλων είχε αναφέρει πως το να ζεις με τη Μίλαν είναι ένα όνειρο.

«Η Μίλαν είναι βαθιά λυπημένη, θρηνεί για τον θάνατο του αξέχαστου Σίλβιο Μπερλουσκόνι και αγκαλιάζει θερμά την οικογένειά του, τους συνεργάτες του και τους στενότερους φίλους του. Είμαστε βαθιά λυπημένοι, η Μίλαν θρηνεί τον θάνατο του αξέχαστου Σίλβιο Μπερλουσκόνι και εύχεται συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τους συνεργάτες του και τους πιο αγαπητούς φίλους. Σε ευχαριστούμε πρόεδρε, θα είσαι για πάντα μαζί μας», έγραφε και μετά συνέχισε με τις δηλώσεις του Μπερλουσκόνι.

Μπερλουσκόνι, ο ακούραστος εραστής: Ολες οι γυναίκες του Καβαλιέρε
SERIE A

13:42 - 12.06.2023

Μπερλουσκόνι, ο ακούραστος εραστής: Ολες οι γυναίκες του Καβαλιέρε

Σαν γνήσιος λατίνος εραστής, την αδυναμία του για το ωραίο φύλο ουδέποτε την έκρυψε. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έμεινε στην ιστορία για τις πανέμορφες και κυρίως νέες γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του.

«Αύριο θα ονειρευτούμε άλλα γκολ, θα επενδύσουμε σε άλλες προκλήσεις, θα κοιτάξουμε σε άλλες νίκες. Σε αυτά που θα αξίζουν συνειδητοποιώντας τι είναι καλό, δυνατό και αληθινό για εμάς, σε όλους εμάς που έχουμε αυτή την περιπέτεια να συνδυάσουμε τη ζωή μας με ένα όνειρο που ονομάζεται Μίλαν. 

Αύριο θα ονειρευτούμε νέες φιλοδοξίες, θα δημιουργήσουμε νέες προκλήσεις και θα αναζητήσουμε νέες νίκες. Που θα αντιπροσωπεύουν το καλό, το δυνατό και το αληθινό που κρύβεται μέσα μας, σε όλου εμάς που μοιραστήκαμε αυτή την περιπέτεια της δέσμευσης στη ζωή μας σε ένα όνειρο που λέγεται Μίλαν».