Μπερλουσκόνι, ο ακούραστος εραστής: Ολες οι γυναίκες του Καβαλιέρε

Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Μπερλουσκόνι, ο ακούραστος εραστής: Ολες οι γυναίκες του Καβαλιέρε

Sportal newsroom 13:42 - 12.06.2023 / Ανανεώθηκε: 13:46 - 12.06.2023

Σαν γνήσιος λατίνος εραστής, την αδυναμία του για το ωραίο φύλο ουδέποτε την έκρυψε. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έμεινε στην ιστορία για τις πανέμορφες και κυρίως νέες γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, άφησε την τελευταία του πνοή την Δευτέρα (12/06) σε ηλικία 86 ετών στο νοσοκομείο «Σαν Ραφαέλε» του Μιλάνου. Ο άλλοτε ιδιοκτήτης της Μίλαν πέθανε από χρόνια μυελομονοκυτταρική λευχαιμία, την οποία έπασχε εδώ και καιρό.

Ο Καβαλιέρε λάτρευε τις γυναίκες και πολλές φορές βρέθηκε «μπλεγμένος» σε σκάνδαλα για χάρη τους. Τα πάρτι «μπούνγκα – μπούνγκα» έφεραν μεγάλες φουρτούνες στον Μπερλουσκόνι ο οποίος ωστόσο, επέμενε μέχρι τα βαθιά γεράματα, να έχει πάντα δίπλα του, νέες και όμορφες γυναίκες. Απέκτησε 5 παιδιά και τελικά έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 86 ετών, έχοντας δίπλα του την 33χρονη Μάρτα Φασίνα. Ήταν η σύντροφός του από το 2020 και έμελε να είναι και η τελευταία γυναίκα της ζωής του.

Μάρτα Φασίνα

Η Μάρτα Φασίνα είναι βουλευτής από το 2018 με το κόμμα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Forza Italia. Έκαναν έναν «συμβολικό γάμο», που είχε τα πάντα, εκτός από… παππά, δήμαρχο και επίσημα χαρτιά και φέρεται να κόστισε τουλάχιστον 400.000 ευρώ.

Άντζελα Σόζιο

Στο παρελθόν όμως, από το κρεβάτι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχαν περάσει αρκετές γυναίκες. Η ηθοποιός, Άντζελα Σόζιο, η οποία ήταν παίκτρια στο Big Brother της Ιταλίας και έγινε γνωστή όταν φωτογραφήθηκε καθισμένη στα γόνατα του Μπερλουσκόνι στη βίλα τους στη Σαρδηνία.

Αΐδα Γιέσπικα

Γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου 1982 στη Βενεζουέλα και άρχισε να συγκεντρώνει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας όταν το 2002 κατέκτησε τον τίτλο Μις Βενεζουέλα. «Με σένα θα πήγαινα οπουδήποτε, ακόμα και σε ένα ερημικό νησί», είχε πει χαρακτηριστικά ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με τον οποίο η Γιέσπικα γνωρίστηκε το 2007.

Νικόλ Μινέτι

Ηταν το δεξί χέρι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και προσέγγιζε τις νεαρές καλλονές για να συμμετάσχουν στα... δείπνα της πολυτελούς βίλας του Καβαλιέρε Το 2009 ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, δέχτηκε επίθεση στο Μιλάνο και χρειαζόταν επειγόντως χειρουργό-οδοντιάτρο, στο νοσοκομείο «Σαν Ραφαέλ», όπου και τη γνώρισε. Την κάλεσε να συμμετάσχει στο κόμμα του στις επερχόμενες εκλογές και ο ίδιος την πρότεινε για τοπικό σύμβουλο στη Λομβαρδία.

Γκρατσιάνα Καπόνε

Γκρατσιάνα Καπόνε ή αλλιώς Αντζελίνα Τζολί της Ιταλίας πέρασε από τη νομική και στη συνέχεια έγινε μοντέλο. Η πορεία της ήταν στον χώρο της τηλεόρασης, σε show και εκπομπές και μάλιστα είχε η ίδια αναλάβει την εικόνα του Καβαλιέρε στην τηλεόραση.

Νοέμι Λετίτσια

Η Νοέμι Λετίζια

Η Νοέμι Λετίτσια, 32 ετών σήμερα, είχε επαφή με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι όταν ήταν ακόμη ανήλικη. Γράφτηκε πως η μοντέλα αποκαλούσε τον Silvio «Papi» δηλαδή μπαμπάκα. Αλλωστε στα γενέθλια των 18 της ετών ο Μπερλουσκόνι της χάρισε ένα χρυσό μενταγιόν με διαμάντια.

Καμίλλα Φεράντι

Η Καμίλα Φεράντι είναι ηθοποιός και μπαλαρίνα. Η συμβολή του Μπερλουσκόνι θα έλεγε κανείς υπήρξε καθοριστικής σημασίας προκειμένου εκείνη να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μάρα Καρφάνια

Η Μάρα Καρφάνια είναι πρώην μοντέλο και υποψήφια Miss Italy. Επιπλέον διετέλεσε υπουργός Ισότητας και ο Καβαλιέρε σε μια από τις σπάνιες δηλώσεις-εξομολογήσεις του, είχε πει, ότι αν ήταν ελεύθερος θα την παντρευόταν!

Βερόνικα Λάριο

Η Βερόνικα Λάριο γνωρίστηκε με τον Μπερλουσκόνι σε μια ταινία του 1980, όταν η 54χρονη είχε εμφανιστεί γυμνή σε μια σκηνή. Ωστόσο, ο Καβαλιέρε ήταν ακόμη παντρεμένος με την Κάρλα Ελβίρα νταλ’ Ολιο, με την οποία είχε αποκτήσει δύο παιδιά. Επειτα όμως έκανε σχέση με την Λάριο, η οποία κατέθεσε αγωγή διαζυγίου κουρασμένη από τα πολλά άτακτα παραστρατήματα του συζύγου της. Το 2012 το δικαστήριο όρισε διατροφή 3 εκατ. ευρώ το μήνα από τον άντρα της.

Ρούμπι Καρίμα

Ο Μπερλουσκόνι και η Ρούμπι

Σε ακόμη ένα σκάνδαλο που το όνομα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχε συνδεθεί ήταν με την υπόθεση της 17χρονης Καρίμα ελ-Μαχρούγκ, η οποία ήταν Μαροκινή, χορεύτρια. Στην Ιταλία είχαν αναφέρει ότι η νεαρή παρευρισκόταν σε πριβέ πάρτι για τον πρωθυπουργό και τους καλεσμένους του με χαρέμια γυναικών, πληρωμένο σεξ από τον Καβαλιέρε ο οποίος απαντούσε στις επικρίσεις λέγοντας: «Καλύτερα να σου αρέσουν τα όμορφα κορίτσια, παρά να είσαι γκέι».

 Η τότε ανήλικη Ρούμπι υποστήριξε αργότερα, πως ήταν παρούσα σε τουλάχιστον 13 ιδιωτικά πάρτι, που οργάνωσε ο πρωθυπουργός στη βίλα του, μέσα σε ένα χρόνο, όταν ακόμη προσπαθούσε να «εισχωρήσει» στο χώρο της μόδας και της τηλεόρασης. Η νεαρή κοπέλα είχε αναφέρει ότι ο Μπερλουσκόνι της είχε προτείνει μάλιστα να της δώσει πολλά χρήματα για να κρατήσει το στόμα της κλειστό: «Με πήρε και μου είπε:"Ρούμπι, θα σου δώσω όσα χρήματα θέλεις, θα σε πληρώσω, θα σε γεμίσω χρυσάφι, αλλά το σημαντικό είναι να τα κρατήσεις όλα κρυφά. Μην πεις τίποτα σε κανένα."».

Μιχαέλα Μπιανκοφιόρε

«Αν δεν ήμουν παντρεμένος, θα σε παντρευόμουν τώρα αμέσως», είχε πει ο Μπερλουσκόνι στην Μπιανκοφιόρε. Μια ατάκα που είπε και στη Μάρα Καρφάνα, μέλος του υπουργικού του συμβουλίου.