Οι παίκτες της Μόντσα απαίτησαν από τον Μπερλουσκόνι να τηρήσει την υπόσχεσή του με τις ιερόδουλες (vid)
i

Σίλβιο Μπερλουσκόνι/©Photo by Giuseppe Cottini/Getty Images/Ideal Images

Οι παίκτες της Μόντσα απαίτησαν από τον Μπερλουσκόνι να τηρήσει την υπόσχεσή του με τις ιερόδουλες (vid)

Κώστας Τόπας 09:02 - 30.01.2023 / Ανανεώθηκε: 09:08 - 30.01.2023

Οι οπαδοί και οι παίκτες της Μόντσα έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας μετά τη νίκη της ομάδας επί της Γιουβέντους, ζητώντας παράλληλα από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι να τηρήσει την υπόσχεση που είχε δώσει στην αρχή της σεζόν.

Η Μόντσα έκανε την έκπληξη αλλά και το 2/2 απέναντι στη Γιουβέντους στην πρώτη σεζόν που οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες στη Serie A. 

Το 2-0 για την 20η αγωνιστική έφερε από πάνω τους «νεοφώτιστους» στη βαθμολογία, με τους «μπιανκονέρι» να πληρώνουν την απροσεξία τους στην άμυνα και φυσικά την αναταραχή από το -15 και τις υπόλοιπες έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Από την άλλη οι ποδοσφαιριστές της Μόντσα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά τη σπουδαία τους νίκη. Και έχουν κι έναν επιπλέον λόγο για να το κάνουν αυτό, καθώς ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, είχε παραδεχθεί πριν από μερικές ημέρες πως αν καταφέρουν να νικήσουν Γιουβέντους και Μίλαν θα στείλει ένα λεωφορείο γεμάτο ιερόδουλες στα αποδυτήρια. Μετά την επικράτηση επί της «Γηραιάς Κυρίας», οι οπαδοί της Μόντσα ζητούσαν στα social media από τον Μπερλουσκόνι να κάνει πράξη την υπόσχεσή του. 

Μιλώντας όμως μετά τον αγώνα, ο Μπερλουσκόνι ρωτήθηκε για την υπόσχεση, λέγοντας στη La Repubblica: «Έχω ήδη λάβει 100 τηλεφωνήματα που μου ζητούσαν να τηρήσω τον λόγο μου». Η ομάδα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της ομάδας συμμετείχε επίσης στο αστείο, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του λεωφορείου τους στη σελίδα τους στο Twitter χωρίς λεζάντα, αλλά όλοι ήξεραν τον λόγο...

O Μπερλουσκόνι πάντως είχε κατηγορηθεί για σεξουαλικές πράξεις με μια ανήλικη ιερόδουλη σε ένα από τα περίφημα σεξ πάρτι του «Bunga Bunga» το 2012. Κάτι που αρνήθηκε και αργότερα αθωώθηκε το 2014, παρόλο που αρχικά είχε κριθεί ένοχος.