Αλέγκρι: «Χρειαζόμαστε βαθμούς για τη σωτηρία»
i

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι/©intime

Αλέγκρι: «Χρειαζόμαστε βαθμούς για τη σωτηρία»

Sportal newsroom 19:51 - 29.01.2023 / Ανανεώθηκε: 19:59 - 29.01.2023

Σύμφωνα με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μετά και την εντός έδρας ήττα από την Μόντσα (2-0), η Γιουβέντους πρέπει να βρει τα αποτελέσματα που θα τη βοηθήσουν να απομακρυνθεί από τα… χαμηλά της βαθμολογίας.

Ενδεχομένως η τοποθέτησή του να ήταν λίγο υπερβολική κι αυτό διότι, παρά την αφαίρεση των 15 βαθμών, η Γιουβέντους δύσκολα θα μπει σε περιπέτειες. Ωστόσο, η εικόνα της Γιουβέντους στην εντός έδρας ήττα (2-0) από την Μόντσα ήταν αποκαρδιωτική, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να υποστηρίζει πως η ομάδα του θα πρέπει να έχει ως κύριο μέλημα τη συγκέντρωση των βαθμών που θα την κρατήσουν μακριά από περιπέτειες.

«Μαζέψαμε 38 βαθμούς όμως τώρα έχουμε 23 και θα πρέπει να έχουμε επίγνωση πως αυτό λέει η κατάταξη» είπε ο προπονητής της «βέκια σινιόρα» και συμπλήρωσε: «Θα πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς που χρειάζονται για να διασφαλίσουμε την παραμονή. Αυτή είναι η πραγματικότητα, διαφορετικά τα πράγματα θα είναι άσχημα για εμάς. Αυτό που συνέβη στα τελευταία παιχνίδια, επιβάλλεται να μην ξανασυμβεί».

Απέναντι στην Μόντσα η Γιουβέντους συμπλήρωσε μια τριάδα αγώνων στους οποίους μπόρεσε να συλλέξει μόλις έναν βαθμό, με τον Αλέγκρι να στέλνε μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις: «την εικόνα μας στο πρώτο μέρος δεν την έχω ξαναδεί σε άλλο παιχνίδι μας και είμαστε όλοι υπεύθυνοι γι' αυτό».