Ο κατήφορος συνεχίζεται για τη Γιουβέντους, της έκλεισε το σπίτι η Μόντσα!

Οι παίκτες της Μόντσα

i

© Photo by Valerio Pennicino/Getty Images

Ο κατήφορος συνεχίζεται για τη Γιουβέντους, της έκλεισε το σπίτι η Μόντσα!

Sportal newsroom 17:58 - 29.01.2023 / Ανανεώθηκε: 19:00 - 29.01.2023

Συνέχεια στο αρνητικό της σερί έδωσε η Γιουβέντους, η οποία γνώρισε την ήττα με 2-0 από τη Μόντσα μέσα το Τορίνο.

Ποινή, γκέλες και γενικότερα... κατήφορος δίχως τέλος για τη Γιουβέντους! Οι «μπιανκονέρι» ηττήθηκαν με 2-0 από τη Μόντσα μες το Τορίνο και έπεσαν κι άλλο στη βαθμολογία, φτάνοντας τα τρία διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα, η «Γηραιά Κυρία» πλέον βρίσκεται στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 23 βαθμούς, ενώ η νεοφώτιστη, η οποία παρέμεινε αήττητη για έκτο σερί ματς, την προσπέρασε, όντας στην 11η θέση με 25 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα με το... καλημέρα, με τον Κάπραρι να σκοράρει στο 10ο λεπτό, όμως το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ έπειτα από χρήση VAR.

Ωστόσο, μετά από 8 λεπτά «χτύπησαν» ξανά, με τον Τσουρία να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα από δύσκολη διαγώνια θέση μετά από ασίστ του Μάτσιν και να κάνει το 1-0.

Στη συνέχεια η ομάδα του Αλέγκρι ήταν ανώτερη, αλλά η Μόντσα ήταν αυτή που βρήκε πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 39', με τον Ντάνι Μότα να διαμορφώνει το τελικό 2-0 από το πρώτο ημίχρονο.

Γιουβέντους: Σέζνι, Μπρέμερ, Ντανίλο, Ντε Σίλιο (65’ Βλάχοβιτς), Γκάτι, Κόστιτς (46’ Ίλινγκ Τζούνιορ), Παρέδες (46’ Λοκατέλι), Ραμπιό, Φατζιόλι (46’ Σουλέ), Ντι Μαρία, Κεν (58’ Μίλικ).

Μόντσα: Ντι Γκρεγκόριο, Ίτσο, Πάμπλο Μαρί, Ροβέλα (59’ Σένσι), Καλντιρόλα (70’ Μάρλον), Τσιουρία (77’ Μπιριντέλι), Κάρλος Αουγούστο, Ματσίν (77’ Ρανόκια), Πεσίνα, Καπράρι (70’ Πετάνια), Μότα.