Αντσελότι για Μπερλουσκόνι: «Σου έχω άπειρη ευγνωμοσύνη, ήσουν ένας ειρωνικός και έξυπνος άνθρωπος»

Αντσελότι για Μπερλουσκόνι: «Σου έχω άπειρη ευγνωμοσύνη, ήσουν ένας ειρωνικός και έξυπνος άνθρωπος»

Άγγελος Φραγκισκάτος 15:44 - 12.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:49 - 12.06.2023

Ο Κάρλο Αντσελότι με ανάρτησή του στα social media μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, όπου απεβίωσε σε ηλικία 86 ετών.

Ημέρα θλίψης για την Ιταλία και για το ιταλικό ποδόσφαιρο.  

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι απεβίωσε σήμερα το πρωί (12/6) σε ηλικία 86 ετών. Ο Ιταλός μεγιστάνας αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλευόταν εδώ και λίγες μέρες στο νοσοκομείο San Raffaele, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Η υγεία του Μπερλουσκόνι είχε επιδεινωθεί τα τελευταία χρόνια. Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας είχε κάνει εγχείρηση καρδιάς το 2016, ενώ είχε εισαχθεί πολλές φορές στο νοσοκομείο από τότε που κόλλησε κορωνοϊό, πριν από τρία χρόνια. 

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι πέρα από εχθρούς είχε και καλούς φίλους.΄Ενας εξ' αυτών ήταν ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι. Ο 64χρονος τεχνικός με ανάρτησή του στα social media μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μπερλουσκόνι

Αναλυτικά τι έλεγε η ανάρτησή του: 

«Η σημερινή θλίψη δεν διαγράφει τις ευτυχισμένες στιγμές που περάσαμε μαζί. Έχω άπειρη ευγνωμοσύνη γι' αυτόν σαν πρόεδρο, αλλά κυρίως σε έναν ειρωνικό, πιστό, έξυπνο, ειλικρινή άνθρωπο, θεμελιώδη στην περιπέτειά μου ως ποδοσφαιριστής πρώτα και μετά ως προπονητής. Ευχαριστώ Πρόεδρε».