Ο ΠΑΟΚ ανανέωσε τον Τόμας, ο Τονάλι έκλεισε στη Νιούκαστλ και ο Τζέκο ανακοινώθηκε από τη Φενέρμπαχτσε: Η μεταγραφική σύνοψη της ημέρας

Μπράντον Τόμας-Τιάγκο Ντάντας

i

©intime

Ο ΠΑΟΚ ανανέωσε τον Τόμας, ο Τονάλι έκλεισε στη Νιούκαστλ και ο Τζέκο ανακοινώθηκε από τη Φενέρμπαχτσε: Η μεταγραφική σύνοψη της ημέρας

Δημήτρης Χούπης 23:51 - 22.06.2023 / Ανανεώθηκε: 23:54 - 22.06.2023

Ο Μπράντον Τόμας ανανέωσε με τον ΠΑΟΚ, ο Τζέκο ανακοινώθηκε από τη Φενέρμπαχτσε, ο Τονάλι έκλεισε στη Νιούκαστλ, ενώ άλλοι δύο παίκτες του Ατρομήτου αποχώρησαν.

Άλλη μία μέρα όπου αρκετές ομάδες έχασαν ή απέκτησαν παίκτες, με το ενδιαφέρον να πέφτει στη Νιούκαστλ η οποία έκλεισε μια σπουδαία μεταγραφή. Αρκετό ενδιαφέρον είχαν επίσης και οι εξελίξεις στην Ελλάδα. 

1+1 ο Μπράντον Τόμας, τέλος δύο ακόμα παίκτες από τον Ατρόμητο

Στην Ελλάδα, η συνεργασία του Μπράντον Τόμας με τον ΠΑΟΚ αναμένεται συνεχιστεί για ακόμα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε η ομάδα. Ο Ισπανός στην πρώτη του σεζόν με τον «Δικέφαλο του Βορρά» είχε 12 γκολ. 

Την ίδια ώρα, ο Ατρόμητος αποχαιρέτησε δύο ακόμα παίκτες. Μετά τους έξι ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν την Τετάρτη (21/6),  Χατζησαΐας και Γιαννιώτης είπαν «αντίο» στην ομάδα του Περιστερίου. 

Στην Αγγλία η Νιούκαστλ έκλεισε μια σπουδαία μεταγραφή. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «καρακάξες» ήρθαν σε συμφωνία με τη Μίλαν για τον Σάντρο Τονάλι. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Ιταλός θα είναι μέχρι τον Ιούνιο του 2029. 

Στην Τουρκία η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε την απόκτηση του Έντιν Τζέκο, ενώ στην Ισπανία ο 40χρονος Πέπε Ρέινα υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Βιγιαρεάλ. Την ίδια ώρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπάρχει αρκετή αισιοδοξία πως μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας η μεταγραφή του Μέισον Μάουντ θα έχει κλείσει.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την πρώτη του μεταγραφή στο μπάσκετ 

Αλλάζουμε άθλημα και πάμε στο μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την πρώτη του μεταγραφή, με τον Κώστα Αντεντοκούνμπο να γίνεται παίκτης των «πρασίνων», υπογράφοντας συμβόλαιο με διάρκεια δύο ετών.

Η Μπασκόνια ανανέωσε τον Πεναρόγια μετά την καλή σεζόν που είχε στην Ευρωλίγκα, ο Ελάιζα Μπράιαντ έμεινε στην Εφές, ενώ ο Τέρι Τάρπεϊ ανακοινώθηκε από τη Μονακό