Οι πρώτες στιγμές του Κώστα Αντετοκούνμπο στα πράσινα του Παναθηναϊκού (pics)

Κώστας Αντετοκούνμπο

Οι πρώτες στιγμές του Κώστα Αντετοκούνμπο στα πράσινα του Παναθηναϊκού (pics)

Ηλίας Λαλιώτης 15:31 - 22.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:31 - 22.06.2023

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και ο διεθνής σέντερ βρέθηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ, μπαίνοντας από νωρίς στο κλίμα της νέας του ομάδας.

Η πρώτη μεταγραφή του καλοκαιριού είναι γεγονός για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος απέκτησε τον Κώστα Αντετοκούνμπο για τα επόμενα δύο χρόνια, προσθέτοντας μια σημαντική λύση στον ελληνικό κορμό του ενόψει της νέας σεζόν, που αναμένεται άκρως απαιτητική σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η εποχή του Εργκίν Αταμάν ξεκίνησε, με τον Έλληνα σέντερ να είναι το πρώτο μεταγραφικό χτύπημα ενόψει της νέας σεζόν. Μάλιστα για το λόγο αυτό βρέθηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ το μεσημέρι της Πέμπτης (22/06).

Ο Αντετοκούνμπο φόρεσε τα πράσινα για πρώτη φορά και μπήκε στο κλίμα της νέας του ομάδας, καθώς ξεναγήθηκε στους χώρους του γηπέδου και είχε την πρώτη γνωριμία του με τα μέλη της ομάδας. Όλα αυτά σε πολύ καλό κλίμα, με τον πρώην άσο των Λέικερς και των Μπουλς να δείχνει έτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του.

Στον Παναθηναϊκό άλλωστε οι αρμοδιότητες θα είναι αυξημένες, καθώς ο Αταμάν υπολογίζει στην παρουσία του, με τον νεαρό άσο να έχει μια μεγάλη πρόκληση μπροστά του ενόψει της νέας σεζόν σε Basket League και Euroleague, αντίστοιχα, με τον Παναθηναϊκό να θέτει τον πήχη ψηλά, φιλοδοξώντας σε επιστροφή στην κορυφή.