Αποχώρησε από τη Φενέρ και ανακοινώνεται από τον Παναθηναϊκό ο Κώστας Αντετοκούνμπο (pic)

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο με τη φανέλα της Φενέρ

i

©Intime

Αποχώρησε από τη Φενέρ και ανακοινώνεται από τον Παναθηναϊκό ο Κώστας Αντετοκούνμπο (pic)

Χρήστος Τσάλτας 11:09 - 20.06.2023 / Ανανεώθηκε: 11:22 - 20.06.2023

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο αποτελεί παρελθόν από την Φενέρμπαχτσε, με τον Έλληνα σέντερ να ετοιμάζεται να φορέσει τα πράσινα, για χάρη του Παναθηναϊκού.

Τα πράσινα του Παναθηναϊκού προβάρει ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας σέντερ αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν στην Φενέρμπαχτσε, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη, όμως δεν κατάφερε να βρει ρόλο στην ομάδα της Πόλης και με το πέρας της σεζόν αποχώρησε.

Ο Αντετοκούνμπο είχε μια σεζόν με σκαμπανεβάσματα, καθώς ξεκίνησε στις ΗΠΑ, έχοντας υπογράψει two way συμβόλαιο με τους Σικάγο Μπουλς, όμως δεν κατάφερε να βρει ρόλο και χρόνο στην ομάδα του Ιλινόις και αποχώρησε λίγο πριν από τα μέα της σεζόν.

Η Φενέρμπαχτσε δεν άφησε την περίπτωσή του να περάσει απαρατήρητη, με τον Δημήτρη Ιτούδη να κινεί τις διαδικασίες και να κάνει δικό του τον διεθνή σέντερ, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί και στην Εθνική ομάδα το περασμένο καλοκαίρι στο Eurobasket 2022.

Παρά την προσπάθεια ο Κώστας δεν κατάφερε να βρει ρόλο στο ροτέισιον της ομάδας και στο φινάλε της σεζόν αποχώρησε για να συνεχίσει σε άλλες πολιτείες την καριέρα του. Πιο συγκεκριμένα, ο διεθνής άσος επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Το «τριφύλλι» βρισκόταν σε ανοιχτή γραμμή με τον Αντετοκούνμπο και τις επόμενες μέρες το deal αναμένεται να κλείσει και τυπικά, καθώς μένει μόνο η ανακοίνωση για την επικύρωση της μεταγραφής ενός ακόμα Αντετοκούνμπο στον Παναθηναϊκό, μετά τον Θανάση, που αγωνίστηκε στο «τριφύλλι» από το 2017 έως το 2019.