Χειρουργείο για τον Κώστα Αντετοκούνμπο

Κώστας & Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

Κώστας & Γιάννης Αντετοκούνμπο / © Fenerbahce Twitter

Χειρουργείο για τον Κώστα Αντετοκούνμπο

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:48 - 18.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:36 - 18.06.2023

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα περάσει την πόρτα του χειρουργείο, προκειμένου να κάνει έναν καθαρισμό στο γόνατο, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολος ενόψει Παγκοσμίου.

Έναν σημαντικό πονοκέφαλο θα έχει ο Δημήτρης Ιτούδης στην προετοιμασία της Εθνικής, καθώς ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο διεθνής Σέντερ ταλαιπωρείται από πόνους στο γόνατο και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, θα κάνει έναν καθαρισμό μέσα στην εβδομάδα, προκειμένου να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημά του και να είναι πίσω όσο το δυνατόν πιο έτοιμος.

Η εν λόγω επέμβαση κρίνει την συμμετοχή του στην Εθνική αμφίβολη, με τον Κώστα Αντετοκούνμπο να κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι έτοιμος όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Γαλανόλευκης.

Ο Κώστας Αντετοκουνμπο αποτελεί ένα βαρόμετρο για την Εθνική μας, καθώς είναι το δεύτερο πεντάρι μας, πίσω από τον Παπαγιάννη, με μια ενδεχόμενη απουσία του να κάνει δύσκολα τα πράγματα για τον Δημήτρη Ιτούδη.

Ο διεθνής Σέντερ θυμίζουμε πως και την περσινή σεζόν ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό και έμεινε εκτός από μεγάλο κομμάτι της προετοιμασίας αλλά και των επισήμων υποχρεώσεών του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στην G - League, ενώ στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου πήρε μεταγραφή για την Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη. Με την τουρκική ομάδα έφτασε μέχρι τα πλέι οφς της EuroLeague, ενώ στις εγχώριες διοργανώσεις αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την Εφές του Εργκίν Αταμάν.

Με τη Φενέρ φέτος στην Euroleague είχε 2.7 πόντους, 0.8 ριμπάουντ, 0.4 ασίστ, 0.2 κλεψίματα και 0.1 μπλοκ μέσο όρο, σε 14 αγώνες που έλαβε μέρος.