Η Νιούκαστλ θέλει Κιέζα και Τεό Ερναντέζ

Τεό Ερναντέζ

i

©print screen

Η Νιούκαστλ θέλει Κιέζα και Τεό Ερναντέζ

Δημήτρης Χούπης 13:02 - 23.06.2023 / Ανανεώθηκε: 13:02 - 23.06.2023

Η Νιούκαστλ φαίνεται ότι έχει όρεξη για μεταγραφές, αφού έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Τεό Ερναντέζ και του Φεντερίκο Κιέζα.

Η Νιούκαστλ έχει μπει σε mood μεταγραφών, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο βελτιωμένη ενόψει της νέας σεζόν. Έχε ήδη αποκτήσει τον Γιακούμπα Μιντέ από την Γκάμπια, ενώ έκλεισε και τη μεταγραφή του Σάντρο Τονάλι

Συγκεκριμένα ο Ιταλός θα υπογράψει στις «καρακάξες» μέχρι τον Ιούνιο του 2029, ενώ θα βγάλουν από τα ταμεία τους περίπου εβδομήντα εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσουν τον 23χρονο. Μετά λοιπόν αυτές τις δύο προσθήκες, η Νιούκαστλ έχει όρεξη και για περισσότερες. Πιο αναλυτικά έχει στη λίστα της τον Τεό Ερναντέζ και τον Φεντερίκο Κιέζα.

Όπως αναφέρει ο Ντι Μάρτζιο οι «καρακάξες» παρά το ενδιαφέρον δεν έχουν κάνει καμία πρόταση στους παίκτες ούτε στις ομάδες που αγωνίζονται, στη Μίλαν και τη Γιουβέντους. Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα του Ιταλού δημοσιογράφου η ομάδα του Έντι Χάου δεν θα είναι μόνη στη «μάχη» της απόκτησης του Κιέζα. Αφού η Άστον Βίλα τον θέλει επίσης και είναι έτοιμη να κάνει προσφορά εξήντα εκατομμυρίων ευρώ στη Γιουβέντους. 

Ο Γάλλος αριστερός μπακ αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες της Μίλαν. Τη φετινή σεζόν είχε τέσσερις ασίστ και τέσσερα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ με τους «ροσονέρι» έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Champions League. όπου αποκλείστηκε από την Ίντερ. 

Από την άλλη ο Κιέζα δεν έκανε και την καλύτερή του σεζόν, καθώς σκόραρε μόλις τρία γκολ, ενώ μοίρασε έξι ασίστ. Αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους παίκτες της Εθνικής Ιταλίας στο Euro 2021, όταν οι «ατζούρι» κατέκτησαν το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.