Τα... σπάει στη Μύκονο ο τραυματίας Βλάχοβιτς – Ναργιλέδες, γυναίκες και ποτά η «παρέα» του Σέρβου! (gallery)

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς στη Μύκονο

i

© Intime

Τα... σπάει στη Μύκονο ο τραυματίας Βλάχοβιτς – Ναργιλέδες, γυναίκες και ποτά η «παρέα» του Σέρβου! (gallery)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:59 - 12.06.2023 / Ανανεώθηκε: 22:01 - 12.06.2023

Μπορεί ο Ντούσαν Βλάχοβιτς να δηλώνει τραυματίας, όμως αυτό δεν τον εμποδίζει να απολαμβάνει τις ομορφιές της Μυκόνου.

Υπάρχoυν διάφοροι τρόποι για να αντιμετωπίσει κανείς κάποιον τραυματισμό, όπως για παράδειγμα η ξεκούραση ή οι φυσιοθεραπείες. Για τον Ντούσαν Βλάχοβιτς όμως αυτά φαίνεται πως δεν κάνουν δουλειά και έτσι ο ίδιος αποφάσισε να επισκεφθεί το... θαυματουργό νησί της Μυκόνου

Στη Μύκονο ο Βλάχοβιτς

Πιο αναλυτικά, ο ίδιος αρνήθηκε την κλήση του στις επερχόμενες αναμετρήσεις της Εθνικής Σερβίας, κόντρα σε Ιορδανία και Βουλγαρία, επικαλούμενος έναν τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο. Ωστόσο ο φωτογραφικός φακός τον «έπιασε» να διασκεδάσει στο ελληνικό νησί, στο οποίο βρίσκεται επίσης ο Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Ο ίδιος δεν απολάμβανε τον ήλιο και τη θάλασσα μόνος του, αφού η κάμερα τον κατέγραψε να θαυμάζει τις ομορφιές του νησιού, παρέα με ένα γκρουπ γυναικών. Φυσικά, η έξοδος του συνοδεύτηκε με όλα τα... παρελκόμενα, καθώς ο Σέρβος κάπνιζε ναργιλέ και έπινε τα ποτά του μπροστά από την πισίνα του ξενοδοχείου που έμενε.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βλάχοβιτς απασχολεί την επικαιρότητα για εξωαγωνιστικό ζήτημα. Λίγες ημέρες πριν ο ίδιος βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής και αιτία αποτέλεσε η πρώην σύντροφος του. Η Σάντρα Άφρικα αποκάλυψε σε Μέσα της πατρίδας της ότι χώρισε τον Ντούσαν Βλάχοβιτς επειδή ήταν ανώριμος και τσιγκούνης, με αποτέλεσμα οι δηλώσεις της να προκαλέσουν «ντόρο».