Δίκασε τον Βλάχοβιτς η πρώην του: «Είναι ανώριμος και τσιγκούνης» - Ποια είναι η Σέρβα τραγουδίστρια, Σάντρα Άφρικα

Δίκασε τον Βλάχοβιτς η πρώην του: «Είναι ανώριμος και τσιγκούνης» - Ποια είναι η Σέρβα τραγουδίστρια, Σάντρα Άφρικα

Sportal newsroom 10:02 - 27.05.2023 / Ανανεώθηκε: 10:23 - 27.05.2023
Η Σάντρα Άφρικα αποκάλυψε ότι χώρισε από τον Ντούσαν Βλάχοβιτς επειδή ήταν ανώριμος και τσιγκούνης.

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς δεν απασχολεί τα Μέσα μόνο για τα κατορθώματά του εντός γηπέδων αλλά και εκτός αυτών. Ο 23χρονος επιθετικός της Γιουβέντους και της Εθνικής Σερβίας βάζει γκολ στα αντίπαλα δίχτυα αλλά δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό. 

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς σύμφωνα με Μέσα της Σερβίας ήταν ζευγάρι με την Σάντρα Άφρικα, που είναι 12 χρόνια μεγαλύτερή του. Η 35χρονη είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής της Σερβίας. 

Η σχέση τους, όμως δεν πήγε και πολύ καλά και τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Όπως αποκάλυψε η Σάντρα Άφρικα, ο Σέρβος επιθετικός την πολιορκούσε για καιρό και εκείνη δέχθηκε τελικά να γίνουν ζευγάρι. Ωστόσο, η απόσταση και η ανωριμότητα του Ντούσαν Βλάχοβιτς την ανάγκασαν να τον χωρίσει. 

Η Σέρβα τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι και ο Ντούσαν ζήτησε το τηλέφωνό της, ενώ άρχισε να πηγαίνει συχνά στα μαγαζιά που τραγουδούσε και να ζητάει τραγούδια.

Για να μπορούν να διατηρήσουν τη σχέση τους πότε η Σάντρα Άφρικα ταξίδευε στην Ιταλία πότε ο Ντούσαν Βλάχοβιτς πήγαινε στη Σερβία. Μετά από αρκετό καιρό, η 35χρονη Σέρβα σταρ συνειδητοποίησε ότι ο 23χρονος φορ ήταν πολύ μικρός για εκείνη, οπότε αποφάσισε να δώσει ένα τέλος σε αυτή τη σχέση. 

Δημοσιεύματα στη Σερβία αναφέρουν ότι ο Ντούσαν Βλάχοβιτς απάτησε την Σάντρα Άφρικα, ενώ η ίδια αποκάλυψε ότι οι ποδοσφαιριστές είναι τσιγκούνηδες και θέλουν να διασκεδάζουν τσάμπα. Συγκεκριμένα σε ερώτηση που της είχε γίνει για το συγκεκριμένο θέμα η 35χρονη Σέρβα τραγουδίστρια είχε απαντήσει: «Οι ποδοσφαιριστές είναι τσιγκούνηδες. Δεν θα πληρώσουν για την παράσταση σαν να έχουν ένα καβούρι στην τσέπη τους. Κανείς δεν βγάζει 50 ευρώ για φιλοδώρημα, για να μην πω ότι τηλεφωνούν στη μαμά και τον μπαμπά για να τους ρωτήσουν αν μπορούν να ξοδέψουν τα χρήματα τους! Τα ξέρω όλα αυτά γιατί έχω βγει με πολλοί ποδοσφαιριστές, αλλά δεν θα αποκαλύψω ποτέ τα ονόματά τους».