Η Γιουβέντους συζητάει με τη Λέστερ για τον Καστάνιε

Τιμοθί Καστάνιε

i

©PrtScr youtube

Η Γιουβέντους συζητάει με τη Λέστερ για τον Καστάνιε

Κώστας Τσιακλής 14:30 - 17.06.2023 / Ανανεώθηκε: 14:30 - 17.06.2023

Η Γιουβέντους φαίνεται να θέλει να ενισχυθεί στα άκρα της άμυνας και έτσι συζητάει με τη Λέστερ για την παραχώρηση του Τιμοθί Καστάνιε.

Η Γιουβέντους έχει βάλει στο στόχαστρο της τον δεξιό ακραίο αμυντικό της Λέστερ, Τιμοθί Καστάνιε. Μάλιστα οι «μπιανκονέρι» έχουν ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις με τον αγγλικό σύλλογο.

Η Λέστερ είχε μια τραγική σεζόν φέτος και τελικά υποβιβάστηκε από την Premier League. Η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Έντσο Μαρέσκα, ως το νέο της προπονητή ωστοσο θα πρέπει να προσπαθήσει να επιστρέψει στην κορυφαία κατηγορία χωρίς τα αστέρια που είχε μέχρι στιγμής.

Αυτό διότι μοιάζει αδύνατο κάποιος πρωτοκλασάτος παίκτης να παραμείνει και να αγωνιστεί στην Championship. Ένας από τους παίκτες που θα αποχωρήσουν είναι πιθανότατα και ο Τιμοθί Καστάνιε. Αυτό είναι κάτι που γνωρίζει η Γιουβέντους, η οποία θέλει να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρεται από τα ιταλικά μέσα αλλά και από το δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «μπιανκονέρι» έχουν ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις με τη Λέστερ που αυτή τη στιγμή ζητάει 15 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον Βέλγο μπακ.

Στο ρεπορτάζ του Ιταλού τονίζεται ότι η Άρσεναλ δεν έχει καταθέσει πρόταση για τον Καστάνιε παρά τα τελευταία δημοσιεύματα ενώ η Γιουβέντους είχε συνδεθεί και με τον Λούκας Βάσκεθ της Ρεάλ Μαδρίτης όμως οι «μερένγκες» θέλουν να κρατήσουν τον Ισπανό στο δυναμικό τους.

Ο Καστάνιε είναι δεξιός ακραίος αμυντικός ωστόσο μπορεί να αγωνιστεί και στην αριστερή πλευρά με την ίδια επιτυχία. Στη Λέστερ βρίσκεται από το Σεπτέμβριο του 2020 και μέχρι σήμερα έχει καταγράψει 112 συμμετοχές, με απολογισμό πέντε γκολ και οκτώ ασίστ. Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 42 αναμετρήσεις των «αλεπούδων» σε όλες τις διοργανώσεις και πέτυχε δύο τέρματα ενώ «μοίρασε» τέσσερις ασίστ.

Ο Βέλγος έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην Ιταλία αφού στη Λέστερ είχε μεταγραφεί από την Αταλάντα με περίπου 22 εκατομμύρια ευρώ. Στην ομάδα του Μπέργκαμο ήταν για τρία χρόνια και σε 96 εμφανίσεις είχε οκτώ γκολ και δέκα ασίστ.