Η Τσέλσι αποφάσισε να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του Τζάκσον

Νίκολας Τζάκσον

i

©PrtScr youtube

Η Τσέλσι αποφάσισε να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του Τζάκσον

Κώστας Τσιακλής 13:26 - 17.06.2023 / Ανανεώθηκε: 13:28 - 17.06.2023

Η Τσέλσι θέλει να κάνει δικό της τον Νίκολας Τζάκσον της Βιγιαρεάλ και αποφάσισε να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή.

Η Τσέλσι αποφάσισε να ενεργοποιήσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του Νίκολας Τζάκσον προκειμένου να τον κάνει κάτοικο «Στάνφορντ Μπριτζ». Ο ακραίος επιθετικός της Βιγιαρεάλ θα υπογράψει συμβόλαιο μεγάλης διάρκειας με τους «μπλε».

Οι Λονδρέζοι είχαν μια πολύ κακή χρονιά και έμειναν εκτός Ευρώπης αφού τερμάτισαν στην 12η θέση της Premier League. Αυτό τους οδηγεί στην απόφαση να ξοδέψουν ξανά αρκετά χρήματα προκειμένου να βρουν λύσεις και να έχουν μια ανταγωνιστική ομάδα τη νέα σεζόν.

Ένας από τους παίκτες που θα μεταγραφεί στην Τσέλσι φαίνεται να είναι ο Νίκολας Τζάκσον της Βιγιαρεάλ. Οι «μπλε» αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή και να τον κάνουν δικό τους. Όπως επιβεβιαώνει ο δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Τσέλσι θα βγάλει από τα ταμεία της 35 εκατομμύρια ευρώ ωστόσο υπάρχουν συζητήσεις για να δωθούν σε δόσεις.

Στη συνέχεια της δημοσίευσης του ο Ιταλός δημοσιογράφος προσθέτει ότι το συμβόλαιο του Σενεγαλέζου θα είναι μακράς διάρκειας αφού θα έχει ισχύη για περισσότερο από πέντε χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως η Τσέλσι θα πρέπει να κινηθεί γρήγορα αφού τη ρήτρα του ποδοσφαιριστή είναι πρόθυμες να πληρώσουν ακόμα τρεις ομάδες. Πάντως ο ποδοσφαιριστής θέλει να μετακομίσει στην Premier League.

Ο Τζάκσον αγωνίζεται μόνιμα στην πρώτη ομάδα της Βιγιαρεάλ από το περασμένο καλοκαίρι (είχε κάποιες εμφανίσεις όταν βρισκόταν στην Β’ ομάδα. Τη φετινή σεζόν ο 21χρονος κατέγραψε 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 13 γκολ και πέντε ασίστ.

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκονται και οι αποχωρήσεις στην Τσέλσι. Την Παρασκευή (17/06) ανακοινώθηκαν οι ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι από τους «μπλε» και μέσα σε αυτή τη λίστα βρίσκεται και ο Τιεμούε Μπακαγιόκο.

Επιπλέον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζει μια νέα βελτιωμένη πρόταση για τον Μέισον Μάουντ ενώ η Άρσεναλ θέλει να αποκτήσει τον Κάι Χάβερτς. Όσο αφορά προσθήκες η Τσέλσι ετοιμάζεται να αποκτήσει και τον Μόισες Καϊσέδο από τη Μπράιτον.