Ενδιαφέρον της Άρσεναλ για Χάβερτς - Πρώτη κρούση στην Τσέλσι

Κάι Χάβερτς

i

©Photo by Visionhaus/Getty Images/Ideal Images

Ενδιαφέρον της Άρσεναλ για Χάβερτς - Πρώτη κρούση στην Τσέλσι

Δημήτρης Χούπης 18:46 - 14.06.2023

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Athletic η Άρσεναλ έχει μπει στο «κόλπο» για την απόκτηση του Κάι Χάβερτς, κάνοντας μάλιστα την πρώτη πρότασή της στην Τσέλσι.

Η Άρσεναλ έκανε υπέρβαση τη φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα, όντας στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν στην πρώτη θέση. Την «κοιλιά» που έκανε όμως στο τέλος της σεζόν, την εκμεταλλεύτηκε η Μάντσεστερ Σίτι και κατέκτησε εκείνη την Premier League

Ήταν κορυφαίο ταλέντο, αλλά πλέον είναι άστεγος: Η απίθανη ιστορία πρώην παίκτη της Τσέλσι που καταστράφηκε από τον αλκοολισμό!
PREMIER LEAGUE

18:58 - 07.06.2023

Ήταν κορυφαίο ταλέντο, αλλά πλέον είναι άστεγος: Η απίθανη ιστορία πρώην παίκτη της Τσέλσι που καταστράφηκε από τον αλκοολισμό!

Ο Τζέικομπ Μέλις πριν μια δεκαετία ήταν παίκτης της Τσέλσι με φοβερές προοπτικές. Τώρα είναι άστεγος εξαιτίας του αλκοολισμού. Η ιστορία του 32χρονου είναι τουλάχιστον συγκλονιστική...

Θέλοντας να εκμεταλλευτεί και την έξοδό της στο Champions League, η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα θέλει να προσελκύσει παίκτες από το πάνω ράφι για να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο ενόψει της επόμενης απαιτητικής χρονιάς. Ήδη έχει κάνει μερικές «εσωτερικές» κινήσεις, ανανεώνοντας τον Μπουκάγιο Σακά, τον Άαρον Ράμσντεϊλ και τον Σαλιμπά

Τον τελευταίο καιρό όμως φαίνεται ότι έχει ρίξει τα «δίχτυα» της στην αγγλική αγορά. Ένας από τους παίκτες που έχει απασχολήσει την ομάδα του βόρειου Λονδίνου είναι ο Κάι Χάβερτς. Όπως αναφέρει λοιπόν ο David Ornstein της Athletic ο Γερμανός μεσοεπιθετικός της Τσέλσι έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της Άρσεναλ, η οποία δεν έμεινε μόνο εκεί αλλά έκανε και πρόταση. 

Οι συζητήσεις των «κανονιέρηδων» είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο, ωστόσο τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει πιο έντονες. Μόνο που η Άρσεναλ δεν θα είναι μόνη για την απόκτηση του 24χρονου ποδοσφαιριστή. Η Μπάγερν Μονάχου είναι ακόμα μία ομάδα που «εξετάζει» την περίπτωση του Χάβερτς, του οποίου το συμβόλαιο λήγει σε δύο χρόνια. 

Ο τεχνικός των Βαυαρών, Τόμας Τούχελ, έχει δηλώσει θαυμαστής του Γερμανού. Άλλωστε έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στην Τσέλσι, με την οποία έχουν κατακτήσει ένα Champions League τη σεζόν 2020-21. Στην Τσέλσι πάντως είναι ακόμα σε δίλλημα για το αν θέλουν να του προτείνουν νέο συμβόλαιο ή να τον πουλήσουν σε τιμή που θα ικανοποιεί τις οικονομικές τους ανάγκες. 

Την ίδια ώρα μάλιστα στην Άρσεναλ έχουν στρέψει την προσοχή τους στην περίπτωση του Ντέκλαν Ράις. Έχει γίνει γνωστό πως η Γουέστ Χαμ έχει ήδη αρχίσει να ψάχνει τους αντικαταστάτες του, ενώ λέγεται πως τον Άγγλο μέσο τον έχουν κοστολογήσει υψηλά. Για τον λόγο αυτό η Μπάγερν Μονάχου που επίσης ήθελε να τον αποκτήσει απέσυρε το ενδιαφέρον της και πλέον η Άρσεναλ έχει τον πρώτο λόγο για την υπογραφή του αρχηγού των «σφυριών».