«Κρυβόταν» στην Ιταλία, «συνελήφθη» στην Ελλάδα - Άσος της Ρόμα είναι ζευγάρι με εντυπωσιακή δημοσιογράφο!

«Κρυβόταν» στην Ιταλία, «συνελήφθη» στην Ελλάδα - Άσος της Ρόμα είναι ζευγάρι με εντυπωσιακή δημοσιογράφο!

Sportal newsroom 21:09 - 16.06.2023

Τις διακοπές του στην Ελλάδα απολαμβάνει ο Στεφάν Ελ Σαράουι με την εντυπωσιακή αγαπημένη του, Λουντοβίκα Παγκάνι.

Κρυφτούλι τέλος για τον Στεφάν Ελ Σαράουι! Ο ποδοσφαιριστής της Ρόμα συνήθιζε να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο νησί της Ίου. Ο Ελ Σαράουι δεν είναι μόνος αφού έχει στο πλευρό του την αγαπημένη του, Λουντοβίκα Παγκάνι.

Η 27χρονη δημοσιογράφος είναι από τα πιο διάσημα πρόσωπα στην Ιταλία. Το ζευγάρι κρατούσε μέχρι πρόσφατα χαμηλούς τόνους. Ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής και η δημοσιογράφος έγιναν αντιληπτοί ενώ διασκέδαζαν σε κάποιο τοπικό μαγαζί.

Αμέσως, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες τους που έκαναν τον γύρο των ιταλικών tabloid. Το ζευγάρι πλέον δεν κρύβεται αφού η Λουντοβίκα Παγκάνι ανέβασε story στον λογαριασμό της στο instagram επισημαίνοντας τον 30χρονο ποδοσφαιριστή, που έκανε repost το δικό του προφίλ.

© Instagram

Γεννημένη το 1995, η Λουντοβίκα Παγκάνι είναι μοντέλο, influencer, τηλεοπτική παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός. Έχει πτυχίο Οικονομικών και Διοίκησης επιχειρήσεων.

Εργάστηκε μεταξύ άλλων στο Sportitalia και TeleLombardia. Η Παγκάνι είναι από τα πιο γνωστά πρόσωπα των μίντια στην Ιταλία.

Ο Ελ Σαράουι γεννήθηκε το 1992. Αγωνίζεται στη Ρόμα από τον Γενάρη του 2021 και σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ είναι κοντά στο να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο. Τη φετινή σεζόν έπαιξε 29 αγώνες στη Serie A με απολογισμό 7 γκολ και 2 ασίστ. Στο Europa League αγωνίστηκε σε 11 ματς σημειώνοντας δύο τέρματα. Με τη φανέλα των Ρωμαίων πανηγύρισε το Conference League την περασμένη σεζόν. Είναι διεθνής με την Εθνική Ιταλίας.