Απίστευτος καβγάς γυναικών στο Μεϊγουέδερ vs Γκότι - Η μία κατέληξε γυμνή (vids)

Απίστευτος καβγάς γυναικών στο Μεϊγουέδερ vs Γκότι - Η μία κατέληξε γυμνή (vids)

Sportal newsroom 10:10 - 13.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:12 - 13.06.2023

Η Ζοσελίν Ερνάντες χτύπησε την ράπερ Big Lex, η οποία κατέληξε γυμνή στο περιθώριο του αγώνα επίδειξης Μεϊγουέδερ-Γκότι.

Απίστευτα πράγματα! Η Ζοσελίν Ερνάντες, η οποία πρωταγωνιστεί σε reality show και αριθμεί πάνω από 4,5 εκατομμύρια followers, καταγράφηκε σε βίντεο να χτυπά αλύπητα μια γυναίκα στο FLA Live Arena στη Φλόριντα το βράδυ της Κυριακής στο περιθώριο του αγώνα επίδειξης Μεϊγουέδερ-Γκότι.

Ο πυγμαχικός αγώνας επίδειξης ανάμεσα στον Φλόιντ Μεϊγουέδερ και τον Τζον Γκότι δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ο λόγος; Μετά το διαρκές trash talking των δύο αθλητών, έγινε ο κακός χαμός ανάμεσα στους συνεργάτες τους. 

Δεν είναι ξεκάθαρο τι πυροδότησε τον καυγά μεταξύ της σταρ του ριάλιτι και της ράπερ, η οποία κατέληξε χωρίς την μπλούζα της, αλλά δεν τελείωσε εκεί. Η Ερνάντες την κλώτσησε επίσης στο κεφάλι αρκετές φορές, ενώ ήταν πεσμένη.

Όταν ένας φύλακας προσπάθησε να αποκλιμακώσει την κατάσταση, η Ερνάντες τον χαστούκισε πολλές φορές και στη συνέχεια χτύπησε μια άλλη τυχαία γυναίκα.

Η δεύτερη γυναίκα ανταπέδωσε πετώντας ένα ποτό στην Ερνάντες, η οποία στη συνέχεια άρχισε να την κυνηγά με μια παρέα φίλων.

Ο Μεϊγουέδερ , πάλευε με τον Γκότι, όταν ο διαιτητής αποφάσισε να σταματήσει τον αγώνα επειδή και οι δύο άντρες μιλούσαν ασταμάτητα. Ο Γκότι συνέχισε στη συνέχεια να επιτίθεται στον Μεϊγουέδερ και ένας τεράστιος καυγάς ξέσπασε μέσα στο ρινγκ, που κράτησε σχεδόν πέντε λεπτά πριν εξαπλωθεί στο πλήθος.

Τις τελευταίες ώρες έχουν έρθει στην επιφάνεια βίντεο, στα οποία απαθανατίζονται να παίζουν ξύλο μέχρι εσχάτων οι δύο διάσημες κυρίες των ΗΠΑ.

Η Ζοσελίν Ερνάντες, η οποία πρωταγωνιστεί σε reality show και έχει πάνω από 4,5 εκατομμύρια followers φέρεται να συνελήφθη για τις πράξεις της και να αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες. 

Tags: