Σοκαριστικές σκηνές: Απίστευτο ξύλο του Μεϊγουέδερ με τον εγγονό γνωστού ανθρώπου της μαφίας (vid)
i

©printscreen

Σοκαριστικές σκηνές: Απίστευτο ξύλο του Μεϊγουέδερ με τον εγγονό γνωστού ανθρώπου της μαφίας (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:42 - 12.06.2023 / Ανανεώθηκε: 22:30 - 12.06.2023

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε ο αγώνας επίδειξης ανάμεσα στον Φλόιντ Μεϊγουέδερ και τον Τζον Γκότι στη Φλόριντα.

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας, Φλόιντ Μεϊγουέδερ είχε έναν ακόμη αγώνα που μετατράπηκε από θέαμα σε γενικό χάος. 

Το παιχνίδι μεταξύ του Αμερικανού που έχει 50 νίκες σε 50 αγώνες στην επαγγελματική του καριέρα και του Τζον Γκότι έλαβε χώρα στη Φλόριντα. Μάλιστα ο πατέρας του Γκότι είναι νόνος μίας εκ των μεγαλύτερων οικογενειών που σχετίζονται με σωρεία εγκλημάτων.

Πριν από την έναρξη του αγώνα είχε συμφωνηθεί ότι η αναμέτρηση θα διαρκέσει οκτώ δίλεπτους γύρους, χωρίς να αναδειχθεί νικητής. Ο Μεϊγουέδερ χάρη στην τεχνική και την ταχύτητά του ήταν κυρίαρχος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. 

Ο Μεϊγουέδερ έλεγχε τον ρυθμό στο ρινγκ χωρίς να αντιμετωπίσει μεγάλα προβλήματα, χτυπώντας τον αντίπαλό του με γροθιές, όπου τις απέφευγε επιδέξια. Ωστόσο, όλα φέρεται να κλιμακώθηκαν όταν ο διαιτητής Κένι Μπαιλίς προειδοποίησε τους δύο αθλητές να μιλούν λιγότερο και να είναι πιο δραστήριοι, 

Στη συνέχεια ο Γκότι άρχισε να βρίζει τον Μεϊγουέδερ και ο ρέφερι αναγκάστηκε να διακόψει τον αγώνα. Έπειτα ο 30χρονος έκανε επίθεση στον Μεϊγουέδερ, καθώς του έδωσε ένα δεξί κροσέ, προτού κάνουν την εμφάνισή τους στο ρινγκ οι συνεργάτες των δύο αθλητών. Από εκεί και μετά το ρινγκ μετατράπηκε σε πεδίο μάχης.   

Στο μεταξύ την ώρα που εκτιλύχθηκαν αυτά τα γεγονότα ο Μεϊγουέδερ από τη πλευρά του είχε ανέβει στα σχοινιά και πανηγύριζε τη νίκη του.