O Χοακίν εμφανίστηκε σε παραλία με λεοπάρ παρεό και τσάντα - Ο λόγος που το έκανε

Χοακίν Σάντσες

i

© Instagram / joaquinarte

O Χοακίν εμφανίστηκε σε παραλία με λεοπάρ παρεό και τσάντα - Ο λόγος που το έκανε

Ο «αιώνιος» αρχηγός της Μπέτις, Χοακίν, φωτογραφήθηκε σε παραλία με λεοπάρ παρεό και γυναικεία τσάντα, προκειμένου να στηρίξει δύο συμπαίκτες του που δέχθηκαν ομοφοβικά σχόλια.

Το ισπανικό ποδόσφαιρο, όσο κι αν μπορεί να φαντάζει υπερβολικό, είναι πλέον πιο φτωχό. Έχασε έναν αρτίστα κι έναν παίκτη που άφησε τα χρήματα πολλές φορές για να παίξει στην αγαπημένη του Μπέτις.

Ο Χοακίν με το νούμερο «17» που φορούσε για 23 χρόνια στην πλάτη του, δεν θα αλωνίζει πλέον στα ισπανικά γήπεδα. Αυτός ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής, ένας πραγματικός καλλιτέχνης που αγαπήθηκε όσο κανείς στην πράσινη πλευρά της Σεβίλλης, αλλά κι απ’ όλους τους Ισπανούς ποδοσφαιρόφιλους, κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, λίγο πριν κλείσει τα 42 του χρόνια.

Μάλιστα, λίγες μέρες μετά την απόσυρση του από την ενεργό δράση έκλεψε την παράσταση στα social media, καθώς βρήκε έναν ευφάνταστο τρόπο για να στηρίξει δημόσια τους Μπόρχα Ιγκλέσιας και Αϊτόρ Ρουιμπάλ, που πριν από λίγες ημέρες εμφανίστηκαν μαζί με άλλους ποδοσφαιριστές της Μπέτις σε ένα γάμο με γυναικείες τσάντες και δέχθηκαν πολλά ομοφοβικά σχόλια.

Τι έκανε λοιπόν ο Χοακίν; Φωτογραφήθηκε στην παραλία, φορώντας ένα λεοπάρ παρεό και μια μαύρη γυναικεία τσάντα και ανέβασε την εν λόγω φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Θα σας περιμένω στην Ίμπιζα» έγραψε στη λεζάντα, ενώ τάγκαρε και τους δύο ποδοσφαιριστές.

Δείτε χαρακτηριστικά: