Ο εφιάλτης λέγεται Ικάρντι: Ο Αργεντινός δίνει απαντήσεις σε όσους τον είχαν ξεγράψει (vid)

Μάουρο Ικάρντι

i

©Photo by Serkan Hacioglu/ dia images via Getty Images/Ideal Images

Ο εφιάλτης λέγεται Ικάρντι: Ο Αργεντινός δίνει απαντήσεις σε όσους τον είχαν ξεγράψει (vid)

Κώστας Τόπας 15:07 - 05.10.2023

Ο Μάουρο Ικάρντι κάνει πράγματα και θαύματα με την Γαλατασαράι και υπενθυμίζει σε όλους όσους τον είχαν ξεγράψει ότι παραμένει ένας φορ πολυτελείας.

Στην Ευρώπη, χωρίς αμφιβολία, παίζουν οι καλύτεροι επιθετικοί στον κόσμο. Η Μάντσεστερ Σίτι έχει τον Έρλινγκ Χάαλαντ, η Μπαρτσελόνα τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και η Μπάγερν Μονάχου τον Χάρι Κέιν, αλλά κανένας από αυτούς δεν είναι στην παρούσα φάση, ο επιθετικός με κορυφαία φόρμα.

Μετά από χρόνια χωρίς να ακούει πολύ το όνομά του, ο Μάουρο Ικάρντι είναι ξανά στην επικαιρότητα. Σε ηλικία μόλις 30 ετών φαίνεται ότι το να είναι στο λυκόφως της καριέρας του και θέλει να δείξει ότι η απογοητευτική του περίοδος στην Παρί Σεν Ζερμέν ήταν ένα γκρίζο στάδιο στην καριέρα του ως σπουδαίος φορ.

Στη Γαλατασαράι ο Ικάρντι έχει βρει ξανά τον παλιό του καλό εαυτό. Αυτή την εβδομάδα, ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της τουρκικής ομάδας στο «Ολντ Τράφορντ». Στο 78', με το σκορ στο 2-2, η Γαλατασαράι -που είχε ισοφαρίσει στο 71' με τον Αρτούκογλου- κέρδισε πέναλτι και αποβολή του Κασεμίρο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ικάρντι, ο οποίος όμως έστειλε την μπάλα άουτ. Ωστόσο, ο Αργεντινός φορ πήρε... το αίμα του πίσω στα «καπάκια». Συγκεκριμένα, στο 81', βγαίνοντας στην αντεπίθεση, για να κρεμάσει υπέροχα τον Ονάνα γράφοντας το 2-3!

Αφού ήταν περισσότερο στην επικαιρότητα, λόγω της διαμάχης με τη σύζυγό του Γουάντα Νάρα παρά για όσα έκανε στο γήπεδο, στη Γαλατασαράι, που τον υπέγραψε μόνιμα αυτό το καλοκαίρι, ο Ικάρντι γίνεται είδωλο για τους Τούρκους. Ο 30χρονος Αργεντινός βρίσκεται σε τρομερή φόρμα κι αυτό αποτυπώνεται κι από τα νούμερα. 

Μιας και σε 13 παιχνίδια που παίχτηκαν αυτή τη σεζόν έχει ήδη πετύχει 11 γκολ, εκ των οποίων τα επτά στο πρωτάθλημα και τέσσερα στο Champions League.