Ο Τεν Χαχ ανοίγει την πόρτα για την επιστροφή του Αντόνι κόντρα στη Γαλατασαράι

Άντονι

i

PrtScr

Ο Τεν Χαχ ανοίγει την πόρτα για την επιστροφή του Αντόνι κόντρα στη Γαλατασαράι

Κώστας Τόπας 15:30 - 02.10.2023

Ο Έρικ Τεν Χαχ επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Άντονι αναμένεται να επιστρέψει στην αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Άντονι Ματέους Ντος Σάντος ήταν ο πρωταγωνιστής ενός από τα πολλά σκάνδαλα που έχουν συγκλονίσει την έναρξη της σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η βραζιλιάνικη αστυνομία ερεύνησε τον Βραζιλιάνο πρώην εξτρέμ του Άγιαξ, για τις άγριες επιθέσεις που κατήγγειλε η πρώην σύντροφός του.

«Η σιλικόνη στο στήθος μου εξαρθρώθηκε και δεν μπορούσα να αναπνεύσω, φαινόταν ότι θα πέθαινα», αποκάλυψε η Γκαμπριέλα Καβαλίν σε Μέσο της Βραζιλίας. Ο Άντονι, πίσω στο Μάντσεστερ, αρνήθηκε τα πάντα: «Με λιθοβολούν και με σταυρώνουν. Δεν άγγιξα ποτέ γυναίκα».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε να τον αποβάλει «μέχρι νεωτέρας» και, η αλήθεια είναι ότι δεν έχει παίξει σχεδόν ένα μήνα , από την ήττα από την Άρσεναλ (3-1) στις 3 Σεπτεμβρίου.

Τεν Χαχ: «Ο Άντονι πιθανώς να επιστρέψει»

Τώρα, όμως, θα μπορούσε να άρει την τιμωρία. Ο Άντονι φαίνεται πως είναι έτοιμος να ξαναεμφανιστεί στο Champions League κόντρα στη Γαλατασαράι. Ο ίδιος ο Έρικ Τεν Χαχ Hag επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ότι ο νεαρός Βραζιλιάνος ενδεχομένως να συμπεριληφθεί στην αποστολή των «κόκκινων διαβόλων».

 «Τα νέα είναι ότι ο Άντονι πιθανότατα μπορεί να επιστρέψει». Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφέρθηκε και στην κατηγορία σε βάρος του Βραζιλιάνου: «Ο Αντόνι συνεργάστηκε πλήρως και αφέθηκε ελεύθερος. Δεν κατηγορείται για τίποτα».