Βικτόρια Μπέκαμ: «Στην πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή του Ντέιβιντ, ήθελα απλά να σκοτώνω κόσμο» (vid)

Βικτόρια Μπέκαμ: «Στην πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή του Ντέιβιντ, ήθελα απλά να σκοτώνω κόσμο» (vid)

Ιάσονας Τσίλης 20:34 - 30.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:35 - 30.09.2023

Με το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του ζεύγους Μπέκαμ να είναι προ των πυλών, η Βικτόρια Μπέκαμ σε ένα απόσπασμα που έχει έρθει στη δημοσιότητα, αναφέρθηκε στην περίοδο που ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περνούσε δύσκολα.

Η ζωή της Βικτόρια και του Ντέιβιντ Μπέκαμ θα γίνει ντοκιμαντέρ στο Νέτφλιξ και θα είναι διαθέσιμο σε λίγο καιρό. Θα περιέχει τέσσερα επεισόδια που ξεκινούν από την αρχή της σχέσης του ζευγαριού και περιλαμβάνει και τις πιο σκοτεινές περιόδους της, καθώς και τα επαγγελματικά δρώμενα και των δύο.

Μια από τις δυσκολότερες στιγμές για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1998 απέναντι στην Αργεντινή. Ο πρώην Άγγλος διεθνής, δέχθηκε ένα σκληρό φάουλ από τον Ντιέγκο Σιμεόνε από πίσω. Μετά την κίτρινη που δέχθηκε ο Αργεντίνος, ο Μπέκαμ τον κλώτσησε εκτός φάσης, με τον διαιτητή να το βλέπει και να τον αποβάλλει αμέσως.

Το επόμενο διάστημα ήταν αρκετά δύσκολο, καθώς δεχόταν συνεχώς πικρόχολα σχόλια από αρκετό κόσμο και θεωρήθηκε από τους κύριους υπεύθυνους για τον αποκλεισμό της Αγγλίας σε εκείνο το παιχνίδι.

«Δεχόταν ανελέητο μίσος και δημόσιο εξευτελισμό σε άλλο επίπεδο. Είχε πέσει σε κατάθλιψη και εγώ ήθελα να σκοτώσω κόσμο», ήταν τα λόγια της Βικτόρια.

Την προηγούμενη μέρα, το ζευγάρι είχε μάθει ότι θα αποκτήσει παιδί και έπλεε σε πελάγη ευτυχίας. «Ήταν τόσο χαρούμενος, ήμασταν και οι δύο, και δεν είχα καμία αμφιβολία ότι έπρεπε να του το πω. Εννοώ, ήταν αυτό που θέλαμε και δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενος», ανέφερε η Βικτόρια Μπέκαμ.

«Ο Χοντλ (ο προπονητής της εθνικής) είναι στη λίστα με τους στόχους μου. Δεν βγήκε να προστατεύσει τον Ντέιβιντ, ο οποίος ήταν 23 ετών. Ήταν άντρας, αν και δεν θα τον έλεγα καν έτσι. Ήταν μεγαλύτερος άνθρωπος», είπε στη συνέχεια.

«Μου άλλαξε τη ζωή. Ένιωθα ευάλωτη και μόνη. Δεχόμουν κακοποίηση κάθε μέρα όπου κι αν πήγαινα. Οι άνθρωποι σε κοιτούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο, σε φτύνουν, σε προσβάλλουν, πλησιάζουν τα μούτρα σου και σου λένε βάρβαρα πράγματα», κατέληξε.