Τεν Χαχ: «Οι παίκτες δεν αντέχουν άλλο αυτή την υπερφόρτωση»

Έρικ Τεν Χαχ

i

PrtScr

Τεν Χαχ: «Οι παίκτες δεν αντέχουν άλλο αυτή την υπερφόρτωση»

Μαρία Δαλιάνη • 09:01 - 30.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Ο Έρικ Τεν Χαχ σε δηλώσεις που παραχώρησε τόνισε ότι ο φόρτος των παικτών είναι πολύ μεγάλος και ότι δεν μπορούν να αντέξουν άλλο αυτή την υπερφόρτωση.

«Κάθε φορά που το ημερολόγιο...μεγαλώνει, ο φόρτος των παικτών είναι πολύ μεγάλος, είναι μια πραγματική υπερφόρτωση. Πολλοί από τους συναδέλφους μου το έχουν ήδη επισημάνει και το έχω επίσης τονίσει, αλλά συνεχίζεται. Συνεχίζουμε να προσθέτουμε στο πρόγραμμα», παραπονέθηκε ο Ολλανδός τεχνικός.

Η Μάντσεστσρ Γιουνάιτεντ έχει πληγεί ιδιαίτερα από τους τραυματισμούς από την αρχή της σεζόν. Εκτός για αρκετό διάστημα βρίσκονται οι Λουκ Σο,Τάιλερ Μαλάσια και Άαρον Γουάν-Μπισάκα ενώ σε αυτούς προστέθηκε και ο Λισάντρος Μαρτίνες με μία «επιδείνωση του τραυματισμού στο πόδι που υπέστη τον Απρίλιο» σύμφωνα με την ομάδα του.

Επίσης, ο Ολλανδός τεχνικός δεν θα μπορέσει να έχει στην διάθεση του για την σημερινή (30/09) με την Κρίσταλ Πάλας το αριστερό μπακ Σέρχιο Ρεγκιλόν τον οποίο ο Τεν Χαχ είχε συμπεριλάβει στα πλάνα του προκειμένου να καλύψει το κενό των Σο και Μαλάσια και από ότι φαίνεται θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας θα πάρει ο Σοφιάν Άραμπατ όπως είχε συμβεί και την Τρίτη για το League Cup.

Τέλειωσαν τα αριστερά μπακ στη Γιουνάιτεντ - Πρόβλημα και με Μαρτίνες που μένει εκτός για καιρό
PREMIER LEAGUE

17:42 - 29.09.2023

Τέλειωσαν τα αριστερά μπακ στη Γιουνάιτεντ - Πρόβλημα και με Μαρτίνες που μένει εκτός για καιρό

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να ησυχάσει από τα προβλήματα, αγωνιστικά και μη. Αυτή τη φορά είδε τον Λισάντρο Μαρτίνες και τον Σέρχιο Ρεγκιλόν να μένουν εκτός με προβλήματα τραυματισμών.

«Είχαμε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο στα μέσα της σεζόν, είχαμε μια μεγάλη σεζόν, ήταν ακόμα μεγαλύτερη για εμάς με το Κύπελλο Αγγλίας, μετά ένα μικρό διάλειμμα. Οι παίκτες δεν μπορούν πλέον να αντιμετωπίσουν αυτή την υπερφόρτωση και νομίζω ότι το βλέπουμε σε πολλές ομάδες αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε.