Τέλειωσαν τα αριστερά μπακ στη Γιουνάιτεντ - Πρόβλημα και με Μαρτίνες που μένει εκτός για καιρό

Τέλειωσαν τα αριστερά μπακ στη Γιουνάιτεντ - Πρόβλημα και με Μαρτίνες που μένει εκτός για καιρό

Ορέστης Καδδάς 17:42 - 29.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:45 - 29.09.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να ησυχάσει από τα προβλήματα, αγωνιστικά και μη. Αυτή τη φορά είδε τον Λισάντρο Μαρτίνες και τον Σέρχιο Ρεγκιλόν να μένουν εκτός με προβλήματα τραυματισμών.

Τα αμυντικά ζητήματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχουν σταματημό. Νέα προβλήματα με τον Λισάντρο Μαρτίνες και τον Σέρχιο Ρεγκιλόν προέκυψαν στην ομάδα του Έρικ τεν Χαχ, που βλέπει την άμυνά του να δέχεται το ένα χτύπημα μετά το άλλο.

Το μεγαλύτερο έχει να κάνει με τον Αργεντίνο πρωταθλητή κόσμου, ο οποίος αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους 2-3 μήνες και είναι πιθανό να γυρίσει από τον επόμενο χρόνο στον σύλλογο. Το πρόβλημα δεν είναι τόσο μεγάλο με τον Ρεγκιλόν, ο οποίος λογικά θα χάσει μόνο το παιχνίδι του Σαββάτου (30/9) με την Κρίσταλ Πάλας.

Και αυτό βέβαια θα είναι σίγουρα ζήτημα στους «Κόκκινους Διαβόλους» αφού έχουν μείνει χωρίς αριστερά μπακ, καθώς τραυματίες από την αρχή βασικά της σεζόν είναι οι Λουκ Σο και Ταϊρέλ Μαλάσια.

O Μαρτίνες ταλαιπωρούταν από το παιχνίδι με την Άρσεναλ από τραυματισμό, αλλά παρ'όλα αυτά αγωνίστηκε στα δύο επόμενα παιχνίδια απέναντι σε Μπράιτον και Μπάγερν Μονάχου με ενοχλήσεις. Τελικά, όμως αποφασίστηκε να μείνει εκτός για το επόμενο διάστημα, προκειμένου να αναρρώσει.