Ο Ράσφορντ αγόρασε Μερσεντές αξίας 180 χιλιάδων λιρών

Μάρκους Ράσφορντ

i

© Gareth Copley/Getty Images

Ο Ράσφορντ αγόρασε Μερσεντές αξίας 180 χιλιάδων λιρών

Ιάσονας Τσίλης 09:45 - 29.09.2023 / Ανανεώθηκε: 10:44 - 29.09.2023

Ο Μάρκους Ράσφορντ αγόρασε νέο πολυτελές αυτοκίνητο, έπειτα από την καταστροφή της Ρολς Ρόις του, μετά το πρόσφατο τρακάρισμα που είχε.

Ο Μάρκους Ράσφορντ ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα το βράδυ του Σαββάτου (23/09) χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις νίκες στην Premier League καθώς, επικράτησε με 1-0 επί της Μπέρνλι ωστόσο, η βραδιά δεν εξελίχθηκε ιδανικά για τον Μάρκους Ράσφορντ.

Ο Μάρκους Ράσφορντ μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης είχε ένα τροχαίο ατύχημα το οποίο προφανώς λαχτάρησε τους ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τους φίλους της ομάδας.

Ο Άγγλος διεθνής ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα το βράδυ του Σαββάτου (23/09), μετά τον αγώνα της ομάδας του όταν συγκρούστηκε με άλλο αμάξι μετά την αποχώρηση του από το προπονητικό κέντρο.

Τα βρετανικά μέσα αναφέρουν ότι ο Ράσφορντ οδηγούσε μία Roll Royce, ενώ αρκετές εικόνες έχουν κοινοποιηθεί στα μέσα κοινωνική δικτύωσης που δείχνουν τα βαθουλώματα στο αμάξι.

Μετά το τροχαίο του λοιπόν, ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορούσε να μείνει χωρίς αυτοκίνητο και αποφάσισε να προχωρήσει σε αγορά καινούριου. Τελικά, κατέληξε σε μια Μερσεντές τύπου βαν, αξίας 180 χιλιάδων λιρών.

Χάνιμπαλ Μέτζμπρι: Ο Τυνήσιος «αφάνας» που εμφανίστηκε για να σώσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vids)
PREMIER LEAGUE

12:57 - 27.09.2023

Χάνιμπαλ Μέτζμπρι: Ο Τυνήσιος «αφάνας» που εμφανίστηκε για να σώσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vids)

Ο Χάνιμπαλ Μέτζμπρι, ο νεαρός σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω του πρόσφατα και ο Τυνήσιος διεθνής μέσος ίσως είναι η μαγική και ιδανική λύση για τους «κόκκινους διαβόλους» στα προσεχή ματς.

Αυτό που κάνει πολυτελές το νέο όχημα του Ράσφορντ, είναι κυρίως το εσωτερικό του, καθώς διαθέτει γαλαξιακή οροφή με αστέρια που αναβοσβήνουν και κουρτίνες για προστασία της ιδιωτικότητας του.