Επιστρέφει στις προπονήσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Άντονι

Άντονι

i

©Photo by Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images/Ideal Images

Επιστρέφει στις προπονήσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Άντονι

Κώστας Τόπας 13:35 - 29.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:38 - 29.09.2023

Ο Αντόνι θα επιστρέψει στις προπονήσεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά το σκάνδαλο με τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία.

Ο Αντόνι θα επιστρέψει στις προπονήσεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ανακοίνωση έγινε την Παρασκευή (29/09) από τον αγγλικό σύλλογο, που αναδεικνύει τη συνεργασία του παίκτη, κατηγορούμενου για ενδοοικογενειακή βία, με την αστυνομία τόσο στη Βραζιλία όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο, κατάσταση «που θα συνεχιστεί».

«Ως εργοδότης του Άντονι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε ότι θα επιστρέψει στις προπονήσεις στο Κάρινγκτον και θα είναι διαθέσιμος για κλήση, ενώ οι αστυνομικές διαδικασίες συνεχίζονται. Η κατάσταση θα παραμείνει υπό εξέταση, ανάλογα με τις περαιτέρω εξελίξεις στην υπόθεση. Ως σύλλογος, καταδικάζουμε πράξεις βίας και κακοποίησης. Αναγνωρίζουμε τη σημασία της προστασίας όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση και αναγνωρίζουμε τον αντίκτυπο που έχουν αυτοί οι ισχυρισμοί στους επιζώντες της κακοποίησης», αναφέρεται στην ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο των Red Devils.

«Ξέρω την αλήθεια και θα βγει στο φως. Είμαι 100% σίγουρος ότι δεν άγγιξα ποτέ γυναίκα και θα παρουσιάσω τα στοιχεία. Είμαι σίγουρος ότι δεν έχω διαπράξει ποτέ σωματική βία. Θέλω να επαναλάβω την αθωότητά μου για τα πράγματα για τα οποία έχω κατηγορηθεί και θα συνεργαστώ πλήρως με την αστυνομία για να τη βοηθήσω να μάθουν την αλήθεια. Ελπίζω να επιστρέψω για να παίξω το συντομότερο δυνατό», είπε ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», δήλωσε ο Άντονι στη βραζιλιάνικη τηλεόραση πριν από μερικές εβδομάδες.

Οπως αναφέρεται βέβαια στο Νησί, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ δεν θα πάρει μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής (29/09) ενώ θα είναι εκτός αποστολής από τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (30/09) με την Κρίσταλ Πάλας, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Premier League.