Αντίπαλος ΠΑΟΚ: Ο Βέλιμιρ Ζάετς εξελέγη νέος πρόεδρος στη Ντίναμο Ζάγκρεμπ - Η ατάκα για τη ρεβάνς στην Τούμπα
i

©intime

Αντίπαλος ΠΑΟΚ: Ο Βέλιμιρ Ζάετς εξελέγη νέος πρόεδρος στη Ντίναμο Ζάγκρεμπ - Η ατάκα για τη ρεβάνς στην Τούμπα

Δημήτρης Χούπης 14:49 - 10.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:08 - 10.03.2024

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, Βέλιμιρ Ζάετς εξελέγη ο νέος πρόεδρος της Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

Λίγες ημέρες πριν από τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Πέμπτη (14/3) για τη φάση των «16» του Conference League, υπάρχουν νέες εξελίξεις στα διοικητικά της Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

Συγκεκριμένα η θρυλική μορφή της κροατικής ομάδας, Βέλιμιρ Ζάετς εξελέγη ο νέος πρόεδρος του συλλόγου. Ο Ζάετς έχει αποτελέσει παίκτης της Ντίναμο για μια δεκαετία (1974-84), αλλά και προπονητής της για μια σεζόν (1998-99).

Ο παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού ήταν υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές και πήρε τη νίκη με 31 ψήφους από τα 52 μέλη της συνέλευσης που ήταν παρόντα. Από την άλλη ο αντίπαλός του, Μπάρισιτς, πήρε 19 ψήφους.

Όπως αναφέρουν τα Μέσα στην Κροατία, ο 68χρονος θεωρείται σωτήρας της ομάδας από τους οργανωμένους οπαδούς της Ντίναμο, Bad Blue Boys, οι οποίοι πιστεύουν πως με αυτόν στο τιμόνι, ο σύλλογος θα περάσει καλύτερες μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, η κροατική ομάδα πήρε τη νίκη με 2-0 και το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη. Στο πρωτάθλημα την ίδια ώρα είναι στην τρίτη θέση, στο μείον εφτά από την κορυφή που βρίσκεται η Χάιντουκ Σπλιτ.

Ο Βέλιμιρ Ζάετς μετά την εκλογή του στην προεδρία της Ντίναμο αποθεώθηκε από τους οπαδούς και σχολίασε στα ΜΜΕ:

«Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη, τους υπέροχους οπαδούς και τους ανθρώπους που δούλεψαν μαζί μας για να περάσουν αυτές οι πρώτες δημοκρατικές εκλογές. Έρχομαι με νέες ιδέες θα προσπαθήσουμε ν’ ανεβάσουμε τον σύλλογο σε υψηλότερο επίπεδο.

Η Ντίναμο απέκτησε μια νέα ομάδα ανθρώπων που θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Είναι σημαντικό να πάρουμε το παιχνίδι στην Ελλάδα

Θα αναλύσουμε πολλά πράγματα, πρέπει να δούμε ποια είναι η οικονομική κατάσταση και μετά να ετοιμάσουμε τα κεφάλαια για την επόμενη χρονιά. Αν παίξουμε στο Champions League, τότε θα είναι πιο εύκολο. Και κάτι ακόμα, δεχόμαστε όλους τους αντιπάλους μας, Χάιντουκ, Ριέκα, Όσιγιεκ. Καλούμε σε συνεργασία, στο γήπεδο θα είμαστε αντίπαλοι, αλλά εκτός γηπέδου είμαστε φίλοι».