Αντονί Μαρσιάλ: Η πρώην σύζυγος του Γάλλου φορ καταδίωξε στην εθνική οδό την πρώην σύντροφο του! (vid)
i

printscreen

Αντονί Μαρσιάλ: Η πρώην σύζυγος του Γάλλου φορ καταδίωξε στην εθνική οδό την πρώην σύντροφο του! (vid)

Βαγγέλης Κανελλόπουλος • 23:25 - 07.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:33 - 19.06.2023

Ένα βίντεο στα social media θέλει την πρώην σύζυγο του Αντονί Μαρσιάλ να κυνηγά την πρώην σύντροφο του Γάλλου διεθνή στην εθνική οδό.

Στα 27 του χρόνια, ο Αντονί Μαρσιάλ έχει στο παλμαρέ του ένα Europa League, ένα Nations League, ένα FA Cup, δύο League Cup Αγγλίας και ένα Super Cup Αγγλίας. Από τις ακαδημίες της Λυών μεταπήδησε στη Μονακό το 2013 αντί 5 εκατ. ευρώ. 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον αγόρασε αντί 60 εκατ. ευρώ δύο χρόνια αργότερα, μεσολάβησε ένας δανεισμός στη Σεβίλλη τον Ιανουάριο του 2022 και σήμερα ο Γάλλος φορ φοράει ακόμη τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων». Με την οποία μετράει συνολικά 285 εμφανίσεις με απολογισμό 85 γκολ και 52 ασίστ. Είναι επίσης διεθνής με την εθνική ομάδα της Γαλλίας και σε 30 συμμετοχές έχει σκοράρει δύο τέρματα.

Τι άλλο έχει προλάβει να κάνει στα 27 του χρόνια ο Μαρσιάλ; Να βιώσει δύο βαρβάτους χωρισμούς. Έναν με τη Σαμάνθα, μητέρα των παιδιών του και έναν ακόμη με τη πρώην σύζυγο του, Μέλανι. 

Οι δύο πρώην του Μαρσιάλ φημολογείται πως δεν διατηρούν καθόλου καλές σχέσεις, κουτσομπολιό που ενισχύεται και από ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα social media. Όπου οι δύο γυναίκες φέρονται να παίζουν... κυνηγητό στην εθνική οδό!

Στη Γαλλία αναφέρουν πως η άλλοτε σύζυγος του Μαρσιάλ έχει προηγούμενα με τη μητέρα των παιδιών του 27χρονου φορ, δίχως ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Στο βίντεο που ακολουθεί εξελίσσεται η... καταδίωξη της πρώην συζύγου του Μαρσιάλ στην πρώην σύντροφο του: