Αντσελότι: «Αν δεν με απολύσει η Ρεάλ, δεν φεύγω»
i

Ο Κάρλο Αντσελότι/©Intime

Αντσελότι: «Αν δεν με απολύσει η Ρεάλ, δεν φεύγω»

Sportal newsroom 13:30 - 19.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:01 - 13.01.2023

Τέλος στα σενάρια που τον «μπλέκουν» με την εθνική Βραζιλίας έβαλε ο τεχνικός της Ρεάλ, Κάρλος Αντσελότι, τονίζοντας πως έχει συμβόλαιο με τους «μερένχες» ως το 2024.

Η πορεία της εθνικής Βραζιλίας στα γήπεδα του Κατάρ δεν ήταν όπως την είχαν σχεδιάσει οι άνθρωποί της. Ο αποκλεισμός από την Κροατία στα προημιτελικά και η αδυναμία να διεκδικήσει η «σελεσάο» το τρόπαιο είχε… συνέπειες, μια εκ των οποίων ήταν η αποχώρηση του Τίτε από τον πάγκο.

Μοιραία, από εκείνη την ημέρα έχει αρχίσει η κουβέντα και η φημολογία για το ποιος θα είναι ο διάδοχός του, με στόχο να προετοιμάσει την ομάδα για το Μουντιάλ του 2026. Ανάμεσα στα ονόματα που γράφτηκαν ήταν κι αυτό του Κάρλο Αντσελότι, ωστόσο ο τεχνικός της Ρεάλ -προς το παρόν- δεν έχει καμία πρόθεση να αφήσει τη Μαδρίτη και να περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Rai Uno», τόνισε: «Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον αλλά είμαι πολύ χαρούμενος στη Μαδρίτη και έχω συμβόλαιο μέχρι το 2024. Δεν θέλω να φύγω εκτός αν με απολύσουν».

Ο 63χρονος προπονητής αναφέρθηκε και στο μέλλον της Ρεάλ. Οι «μερένχες» τα τελευταία χρόνια έχουν αναγκαστεί να διαφοροποιήσουν την στρατηγική τους στα μεταγραφικά όμως ο Αντσελότι πιστεύει ότι θα μπορούν να διεκδικούν το τρόπαιο σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχουν, για έναν… απλό λόγο: «Το μέλλον της Ρεάλ θα είναι σπουδαία, ανεξάρτητα από τους παίκτες που αποκτά κι αυτό διότι υπάρχει ο (πρόεδρος) Φλορεντίνο Πέρεθ».